„Dormiti pe teren!”

Subtitlu

joi, 03 mai 2007, 22:15
3 MIN
 „Dormiti pe teren!”

Politehnica Iasi a organizat ieri o conferinta de presa axata pe partida cu Dinamo Bucuresti, programata simbata, de la ora 20:45, in Copou. Antrenorul Ionut Popa a iesit din nou in evidenta cu citeva declaratii in nota proprie, pe diferite subiecte. Tehnicianul a spus ca "pentru meciul cu Dinamo imi voi mobiliza jucatorii dupa legea gitanilor. Adica una spui, alta faci. Inaintea partidei cu Rapidul le-am spus sa moara pe teren si i-am amenintat ca va fi dat afara cine nu joaca bine. Urmarea? Am fost nu doar fraieri ci sefii fraierilor. Acum, le voi cere sa doarma pe teren si le voi transmite ca voi renunta la jucatorii care evolueaza foarte bine! Sint curios sa vad ce iese! Personal, m-as multumi si cu un egal de vreme ce Dinamo le-a dat 4 si Stelei si Rapidului". In ceea ce priveste primele de joc, Popa a anuntat ca "jucatorii nu vor mai vedea bani de la mine, iar premierea nu se va mai face dupa fiecare joc, ci dupa «pachete» formate din mai multe meciuri".
Desi Poli a anuntat ca nu va continua disputa declarativa cu Rapidul, generata de acuzele giulestenilor privind o mobilizare financiara a moldovenilor din exterior, la meciul de luni, seful bancii tehnice iesene a fost ironic pe acest subiect: "Recunosc, de aceasta data sintem motivati de o alta echipa! E vorba de Soimii Pesac, o formatie din judetul Arad. Ne motiveaza sufleteste, incurajindu-ne de la distanta, deoarece baietii de acolo stiu ca eu ii mai sponsorizez".
In ceea ce-l priveste pe ciinele sau, Deco, antrenorul a afirmat ca nu-l va lua la stadion simbata. "In primul rind, va fi aglomerat. Apoi, mi-e frica sa nu tina cu Dinamo si sa ma muste!" a sunat motivatia.
Presedintele Politehnicii, Sorin Boca, a anuntat ca biletele pentru meciul Poli – Dinamo se vor vinde astazi, intre orele 9,00 si 17,00, distribuirea urmind a continua, in cazul neepuizarii tichetelor, si simbata. Suporterii dinamovisti din Iasi sau din alte orase ale Moldovei au fost rugati sa stea in sectorul de 650 de locuri rezervat oaspetilor, la peluza de linga tabela, deoarece din Bucuresti vor sosi 350 de fani ai "ciinilor".

Actiuni umanitare
Partida de simbata va prilejui si derularea a doua actiuni umanitare. Astfel, pe stadion vor fi amplasate urne pentru sprijinirea unei fetite de trei ani paralizata, pe care fotbalistii Politehnicii au ajutat-o deja pentru o operatie in China, in zilele urmatoare urmind a se anunta nivelul colectei. Apoi, Fundatia "Alaturi de voi", ce lupta impotriva SIDA, va desfasura o actiune de informare pe stadionul din Copou,  fotbalistii Politehnicii Iasi urmind a intra pe gazon cu o fundita rosie (simbolul luptei impotriva maladiei generate de virusul HIV) pe tricouri.
Abonamente pentru sezonul viitor
FC Politehnica a anuntat ca incepind de luni, 7 mai, se vor elibera abonamente pentru sezonul viitor, preturile fiind de 100 lei (la peluze), 200 lei (tribune), 600 lei (la tribuna 0), prioritate urmind a avea, in primele doua saptamini, cei care doresc sa-si prelungeasca actualele tichete. La aceasta ora nu se stie clar daca Poli va juca in Copou toate meciurile din sezonul viitor, discutiile privind refacerea suprafetei de joc fiind in toi.

Comentarii