„Fiara”, de git cu „Pinalti”

miercuri, 17 martie 2004, 00:00
2 MIN
 „Fiara”, de git cu „Pinalti”

Presedintele clubului Ceahlaul, Gheorghe Stefan, a anuntat, ieri, ca a ajuns la un acord verbal cu antrenorul Marius Lacatus pentru a prelua conducerea tehnica a echipei nemtene. Lacatus va semna un contract valabil pina in vara, cu drept de prelungire. Noul tehnician va fi prezentat oficial astazi si va sosi la Piatra Neamt insotit de un secund. Actualul antrenor secund Toader Stet va face parte din noul colectiv tehnic. Stefan a precizat ca s-a inteles verbal cu Lacatus asupra termenilor financiari ai contractului si a adaugat ca noul antrenor va primi un bonus in cazul in care va reusi sa salveze echipa de la retrogradare.
Chemarea lui Lacatus sub culorile Ceahlaului a intervenit dupa ce Mircea Rednic a refuzat oferta lui Gheorghe Stefan. „Acum nu sint pregatit mental sa preiau o echipa din Romania. Nu am entuziasm. Am fost luat prin surprindere de oferta Ceahlaului?si de aceea am acceptat o discutie cu presedintele Stefan. Am probleme mult mai mari, tatal meu este bolnav si trebuie sa ma ocup mai mult de el. Sint in vacanta si ma simt foarte bine fara stres”, a spus?marti, Rednic,?la consfatuirea antrenorilor de la FRF.
Tehnicianul Viorel Hizo a demisionat, duminica, din functia de antrenor principal al echipei Ceahlaul Piatra Neamt, dupa infringerea de la Ploiesti, scor 1-5, cu Petrolul.
Dupa demisia lui Aurel Sunda, Rednic a devenit unul din posibilii succesori ai acestuia la cirma echipei Apulum Alba Iulia. Dupa ce Sunda a negat vehement posibilitatea de a se razgindi, secundul acestuia, Alex Pelici (preferat de presedintele Viorel Malusel ca antrenor principal), a anuntat si el ca il va urma pe Sunda ca antrenor secund, oriunde ar pleca acesta. Din moment ce Rednic a declarat clar ca nu va accepta nici o propunere din Romania, cel mai probabil succesor al lui Sunda, este Gheorghe Multescu, ramas liber dupa ce a fost demis, in intersezon, de la Petrolul Ploiesti.

Comentarii