Flash

duminică, 07 ianuarie 2007, 21:51
2 MIN
 Flash

Gorjenii l-au luat pe Vasilache
Conducerea formatiei Pandurii Tg. Jiu a anuntat, simbata, ca a ajuns la o intelegere cu mijlocasul Ciprian Vasilache, ultima oara la Rapid Bucuresti.
Vasilache urmeaza sa semneze contractul cu gruparea patronata de Marin Condescu, intelegere care va fi valabila pentru urmatorii 3 ani.

Matzourakis, in locul lui Andone
Fostul antrenorul al lui Skoda Xanthi, Ioannis Matzourakis, va prelua functia de antrenor principal al echipei cipriote Omonia Nicosia, inlocuindu-l pe Ioan Andone, care si-a prezentat vineri demisia, declarind ca este nemultumit de arbitraje.
Tehnicianul Ioannis Matzourakis s-a nascut in Romania in 1948, fiind fiul unor luptatori comunisti greci refugiati in Romania dupa razboiul civil din Grecia din perioada imediat urmatoare celui de-al doilea razboi mondial. El a debutat ca fotbalist la CFR Cluj, fiind golgeterul formatiei in sezonul 1968-1969. in Romania, a mai evoluat pentru Rapid Bucuresti, pentru care a jucat un singur sezon, marcind un gol. Din 1970, a parasit Romania, revenind in Grecia, unde a primit cetatenie greaca. In ultimul sau meci pe banca echipei cipriote Omonia Nikosia, Ioan Andone a invins, simbata, cu 2-0, pe AEL Limassol, informeaza site-ul oficial al formatiei cipriote.

Unic – in triumf
Simbata, in ziua a doua a turneului 3 din Cupa CEV, care se disputa la Piatra Neamt, echipa locala Unic a dispus cu 3-0 (15, 18,13) de formatia croata OK Sibenik, in timp ce grecoaicele de la Iraklis Kifissias au invins cu 3-1 formatia austriaca Fabasoft Linz. Aseara a avut loc partida decisiva dintre Unic si Iraklis. Nemtencele au cistigat si acest meci cu 3-0 (17,22, 17) si s-au calificat in optimile competitiei.

Lobby pentru Dica
Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, intr-un interviu publicat in Gazzetta dello Sport si preluat de site-ul goal.com, ca, dintre jucatorii romani, stelistul Nicolae Dica ar fi cel mai potrivit pentru cluburile italiene.
intrebat ce jucator ar propune cluburilor italiene, dupa ce, ca urmare a aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, fotbalistii romani au drept de libera circulatie si pot avea statut de comunitari in tarile membre ale comunitatii europene, Adrian Mutu a raspuns: "Nicolae Dica, de la Steaua Bucuresti. Este un adevarat numar zece".

Badoiu se intoarce
Jucatorul Politehnicii Timisoara, Alexandru Badoiu, a declarat, simbata, pentru NewsIn, ca este foarte aproape de un transfer la Jiul Petrosani, si crede ca cele doua cluburi se vor intelege. "Am discutat cu cei de la Jiul si, in principiu, voi evolua acolo. Cred ca in proportie de 90% voi juca la Jiul. Sa speram ca si cluburile se vor intelege", a spus Badoiu.
La rindul sau, tehnicianul Jiului Petrosani, Marin Tudorache, a spus: "Am discutat cu Badoiu si mi-a spus ca isi doreste sa revina la Jiul. Si noi ne dorim sa il transferam pe Badoiu. Discutiile sunt foarte avansate si cred ca va juca pentru noi in retur, insa nu stim daca sub forma de imprumut sau daca va fi definitiv jucatorul nostru. Totul depinde de cei de la Poli Timisoara si de cererile lor".

Comentarii