Inapoi la "treaba"!

vineri, 03 martie 2000, 00:00
2 MIN
 Inapoi la "treaba"!

Caravana fotbalului romanesc porneste iarasi la drum, "fruntea" esaloanelor programind chiar astazi primele acorduri ale diviziei A. Cu noi sperante, cu noi dorinte de mai bine, cu noi incercari de iesiri din tipare. Cel putin astea sint in mare visurile suporterilor care si-au facut deja incalzirea (si ce incalzire!) cu partidele televizate din Liga Campionilor. Ritmul alert in care vor curge campionatele (pina si la juniori au fost introduse o multime de etape intermediare!) ii vor tine in priza pina pe la sfirsitul lunii mai pe cei care urmaresc cu sufletul la gura fotbalul intern.
In acest peisaj, si iesenii spera ca tusele ce vor fi trase in Copou, pe "Constructorul" sau pe "Tineretului" sa aiba nuante care sa mai incalzeasca sufletul obidit al microbistului iesean. Poli se afla inca in hauri insa sperante de mai bine exista, Fortus, cu achizitiile facute, poate oricind sa faca un salt spectaculos iar "citadinii" trebuie sa nu uite de startul in forta din acest sezon. Peste tot insa exista probleme financiare si aici intervine modul in care sint obtinuti banii dar si cheltuiti. Posibilitati de redresare si de recistigare a prestigiului Iasului fotbalistic exista totusi.
Gindul bun al suporterilor de la inceputul noului drum poate sa aduca si implinirea unui vis frumos (poate primul din acest an) cu Poli invingind miine Tractorul la Brasov si cu Fortus triumfator in dificilul meci de duminica cu "nordistii" de la Vatra Dornei. Pentru ca dupa cite se intimpla in aceste zile la CFR, doar o minune ar insemna aducerea unor puncte de la Birlad. Vint din pupa tuturor! (Ovidiu MINEA)

Comentarii