Incep si fetele

vineri, 05 februarie 2010, 22:10
2 MIN
 Incep si fetele

Dupa ce in toamna s-a jucat pe grupe geografice pentru a cerne valorile, Divizia A de baschet feminin se reia astazi pe cele doua serii, A 1 – unde lupta se da pentru medalii si A 2 – unde preocuparile combatantelor tin de evitarea retrogradarii. Captiva si in acest sezon in zona nisipurilor miscatoare, Politehnica Iasi incearca sa scape de imaginea de cosmar pe care a lasat-o in prima jumatate de campionat si a mers pe schimbare respectiv demiterea antrenorului principal si inlocuirea lui cu fostul secund, Radu Boisteanu. Debutul iesencelor in noua formula nu se va produce miine cita vreme adversara Politehnicii, Sportul Studentesc Bucuresti, a cerut aminarea partidei pentru 17 februarie. In aceeasi serie U Alba Iulia nu are adversar datorita numarului de echipe impar iar echipele din Cluj si Brasov au profitat saptamina trecuta de intilnirea directa din Cupa Romaniei pentru a juca prima etapa asa ca A2 nu are programata decit o singura intilnire. Tablou incomplet ofera si cealalta serie, CSM Satu Mare si LMK Sf. Gheorghe aminind meciul direct pentru 17 februarie in conditiile in care satmarencele joaca in acest weekend la Presov (Slovacia) in turneul final al Ligii Europei Centrale.

Programul rundei inaugurale

Grupa A1: MCM Tirgoviste – Rapid Bucuresti, CSM Satu Mare – LMK Sf. Gheorghe (17 februarie), CSM Oradea – Teleorman Alexandria si ICIM Arad – SCM Craiova.

Grupa A 2: Olimpia Bucuresti – Bega Timisoara, Sportul Studentesc Bucuresti – Politehnica Iasi (se joaca pe 17 februarie) si U Cluj-Napoca – Galactica Brasov (s-a jucat deja, scor 70-55). U LPS Alba Iulia sta.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii