Incepe asaltul decisiv

marți, 13 aprilie 2004, 23:00
2 MIN
 Incepe asaltul decisiv

Dupa trei saptamini de pauza, grupa valorica B a Ligii Nationale de handbal masculin isi reia astazi parcursul cu etapa a doua a returului. Asa cum se va intimpla pina la finalul sezonului, partidele acestei runde sint deosebit de importante in perspectiva stabilirii ierarhiei finale, care va stabili echipele retrogradate direct dar si pe cele doua formatii care vor ajunge la baraj. Programata la Polivalenta de la ora 17.00, intilnirea dintre Politehnica si Universitatea Craiova este una de capatii pentru ca ambele formatii cauta victoria. Daca echipa gazda isi doreste un parcurs fara hopuri pina la final, oaspetii trag nadejde la un succes care le-ar mari considerabil sansele de a evita retrogradarea directa. Poate si de aceea, partida va fi arbitrata de perechea Plesa-Cirligeanu, cuplu cotat a fi cel mai bun din tara la acest moment, cei doi oficiali fiind la a treia delegare in aceasta primavara la o partida a iesenilor. Daca in tur echipa antrenata de Cornel Badulescu si Costel Schender nu s-a asteptat sa piarda in Banie (scor 22-25), de aceasta data ei pleaca favoriti prin prisma ultimelor rezultate oficiale. Nu-i mai putin adevarat ca joia trecuta iesenii au cedat intilnirea amicala cu HCM Piatra Neamt din cauza numeroaselor erori la finalizare, dar este de asteptat ca acum nivelul de concentrare sa fie altul, cu atit mai mult cu cit in teren isi va face reaparitia si golgeterul Dediu, menajat pina acum din cauza unei accidentari.
Celelalte partide de astazi
Grupa A (etapa a 8-a, prima din retur): Armatura Cluj – HCM Piatra Neamt (in tur, 25-30), Lignitul Tg. Jiu – Dinamo Bucuresti (30-31), Minaur Baia Mare – Uztel Ploiesti (28-29), Steaua Bucuresti – HCM Constanta (30-31).
Grupa B (etapa a 7-a): Bucovina Suceava – Safilar Arad (26-28) si Univ. Pitesti – Poli-Izometal Timisoara (16-33). (Lucian MINUT)

Comentarii