Ne-am gasit dirijorul!

vineri, 13 aprilie 2012, 22:15
3 MIN
 Ne-am gasit dirijorul!

CSMS: Irimia – Cretu, Tincu, Camara, Vladu – Gado (’72 – Onofras), Milea, Cl. Tudor, Badic (’11 – Ciucur) – Herghelegiu, Marjanovic (’64 – Petrovic). Antrenor: Ionut Popa.

CF: Bucuroiu – Bosoi, Calin Marin, Vlaicu, B. Dumitru – G. Ion, M. Voicu, Otvos, S. Moise (’46 St. Nicolita) – T. Prodan (’46 Ad. Cimpeanu) – Palimaru (’82 Necoara). Antrenor: Viorel Ion.

Cartonase galbene: Vladu (’23), Milea (’37), Petrovic (’68), Tincu (’76) – Dumitru (’84), Marin (’90).

1-0, min. 40: actiune derulata pe traseul Tudor – Cretu – Gado, ultimul inscriind din careu, usor lateral dreapta;

2-0, min. 43: Milea a reluat cu capul, din 6 metri, dupa o centrare perfecta trimisa dintr-un corner de pe stinga de Tudor;

3-0, min. 90^1: Tudor executa excelent o lovitura de la 20 de metri, usor lateral stinga, Bucuroiu deviaza usor balonul, care loveste bara, Herghelegiu impingindu-l in plasa.

Vinerea Mare a fost chiar mare pentru CSMS Iasi. Ieri, evolutia trupei lui Ionut Popa a facut ca foarte multi dintre cei peste doua mii de spectatori sa cinte la unison "Haide Iasul!", fapt nemaiintilnit de mult, mult timp pe "Emil Alexandrescu".

Ceea ce a incintat asistenta a fost in special finalul primei reprize, in care gazdele au incununat jocul bun, fluent practicat in prima jumatate de meci cu doua reusite frumoase, semnate de Gado si Milea. Avantajul luat a dus la schimbarea repertoriului in actul doi, cind CSMS, care a trecut la modulul «4-1-4-1» in minutul 62, a pus accent pe eliminarea oricarui risc de a primi gol. In ciuda faptului ca oaspetii au avut initiativa in multe momente, obiectivul a fost realizat lejer, Braila nereusind sa trimita nici un sut cadrat! Mai mult, pe final, Iasul a cautat o noua lovitura, care a aparut dupa ratarile lui Petrovic (’79) si Milea (’85). Cel care a inchis tabela a fost Herghelegiu, tinarul atacant rupind in prelungiri logodna avuta cu neinspiratia, care incepuse inca din minutul 19, cind a ratat singur cu portarul. Mai mult de jumatate din golul trei i-a apartinut insa MVP-ului intilnirii, Tudor, cel care a dirijat foarte bine jocul Iasului fiind si la originea golurilor din prima repriza.

Observatorul a fumat pe teren!

^ La oaspeti au evoluat doi fosti jucatori ieseni: Palimaru, care a fost aplaudat in momentul in care a fost schimbat si Vlaicu. ^ Viorel Ion l-a trimis in teren in repriza a doua pe Stelica Nicolita, fratele lui Banel. ^ Haisan nu a fost nici rezerva la gazde, pe banca stind Balan. ^ Observatorul de joc, Marius Ciugarin, a fumat in timpul jocului, pe marginea terenului! ^ Fotbalistii ieseni au primit liber simbata si duminica, antrenamentele urmind a fi reluate luni seara. ^ Presedintele CSMS, Florin Prunea, a glumit dupa joc: "Si la meciul asta, ca si la cel cu Snagovul, a fost prezenta si fiica mea. Se pare ca ne aduce noroc. Poate o mut cu scoala aici!" ^ Ionut Popa: "Am obtinut o victorie meritata, in fata unui adversar mai bun decit ne asteptam. Continuam astfel seria buna pe care o avem in ultima vreme si se pare ca sintem pe drumul cel bun. Doresc sarbatori fericite tuturor iesenilor". ^ Viorel Ion: "Scorul nu reflecta realitatea din teren. Iasul a sutat de doua ori si a dat trei goluri. Braila e o echipa mica fata de Iasi din toate punctele de vedere: financiar, administrativ si altele. Altele, adica arbitraj, care putea fi mai corect astazi. Eu, la Braila, sint presedinte, antrenor, manager, masor. Cred ca din seria asta va promova Viitorul si Iasul. Asta pentru ca eu voi bate Tulcea si voi ajuta Iasul, pentru ca am o simpatie pentru acest oras".

Comentarii