Nimic de pierdut

sâmbătă, 06 martie 2004, 00:00
2 MIN
 Nimic de pierdut

Dintr-o ambitie putin explicabila a federatiei de specialitate, meciurile din returul Diviziei A la volei feminin au fost ingramadite pe parcursul a doar patru saptamini, ceea ce face ca meciurile sa se desfasoare intr-o cadenta infernala, in ritm simbata – miercuri – simbata. Asa se face ca, dupa frumoasa victorie inregistrata simbata pe teren propriu, in fata lui Dinamo, jucatoarele de la Penicilina vor reintra in aceasta dimineata pe teren, de aceasta data urmind sa evolueze in fieful celor de la CSU Metal Galati. Este un meci care nu poate aduce, in mod normal, nici o surpriza, din moment ce galatencele au cistigat cu claritate cele trei intilniri disputate pina acum in compania jucatoarelor noastre si de fiecare data la o diferenta de scor concludenta. Chiar daca la CSU Metal nu va evolua nici astazi Cezara Ruxadnoiu, iar Laura Dulcianu va sta mai mult pe banca de rezerve, probabil ca valoarea si experienta gazdelor (care simbata trecuta au invins Rapidul) va inclina balanta in favoarea Metalului.
Pentru elevele antrenorului Felix Vararu, insa, acest meci este mai putin important, caci nimeni nu mizeaza pe un eventual succes in orasul de la Dunare. Asa cum am mai scris, pentru iesence cel mai important meci este de acum cel de pe teren propriu cu Poli Tender Timisoara, care va hotari daca echipa noastra va evita locurile 7 si 8 in clasament. Pina la acea infruntare decisiva, principalul scop al Tatianei Popa si colegelor sale este sa-si imbunatateasca omogenitatea in joc, sa evite accidentarile si – pe cit posibil – sa obtina rezultate cit mai bune.
Tot astazi mai sint programate meciurile Rapid – Gaz Tirgu Mures, Unic Piatra Neamt – Poli Tender Timisoara; Dinamo – Universitatea Bacau. (Ion TEODOR)

Comentarii