Poli fara Barbu

marți, 25 februarie 2003, 00:00
2 MIN
 Poli fara Barbu

Antrenamentele CS Poli Unirea Iasi nu au fost conduse ieri de antrenorul principal, Marin Barbu. Nu este vorba de o despartire prematura intre gruparea din Copou si tehnician, motivul absentei fiind legat de prezenta lui Barbu la consfatuirea antrenorilor de divizia B ce a fost organizata ieri, la Bucuresti, de Comisia Tehnica din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. La aceasta intilnire s-au tinut citeva prelegeri si s-au schimbat impresii legate de noile tendinte in meseria de antrenor.
Un subiect tratat pe larg a fost oportunitatea decalarii cu o saptamina a startului returului esalonului secund, majoritatea tehnicienilor inclinind spre revenirea oficiala pe stadioane incepind cu 15 martie si nu pe 8 martie, asa cum era programul initial. De altfel si pulsul conducatorilor cluburilor de esaloane inferioare este acelasi, mai ales ca exista sanse ridicate ca primul gong al returului diviziei A sa fie auzit pe 8 martie, adica o saptamina mai tirziu fata de programarea initiala. Discutii vor fi si in ceea ce priveste Cupa Romaniei, prima mansa a sferturilor de finala (in care Poli intilneste pe Astra Ploiesti, primul meci pe teren propriu) putind sa nu se mai dispute pe 5 martie. Posibila aminare a startului ar fi pe placul formatiei iesene: "Noi avem o echipa tehnica iar imbunatatirea calitatii suprafetelor de joc ar fi pe placul nostru" a spus presedintele lui Poli, Pavel Hodea.
O decizie finala asupra acestor aspecte vom afla astazi cind Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal va hotari calendarul competitional al primaverii fotbalistice la toate esaloanele. Tinind cont de probabilele modificari, Poli si-a luat deja masuri in ceea ce priveste programul de antrenament; pe linga amicalul de joi, din Copou, cu FC Vaslui (care a fost confirmat) s-a luat legatura cu Laminorul Roman pentru perfectarea unui meci simbata, pe ternul "tevarilor". (OM)

Comentarii