"Trofeul Carpati" nu se va mai desfasura

miercuri, 25 noiembrie 1998, 00:00
1 MIN
 "Trofeul Carpati" nu se va mai desfasura

din lotul feminin de handbal al Romaniei lipsesc Mariana Tirca si Marilena Patru
In perioada 26-28 noiembrie, in Sala Sporturilor din Brasov ar fi trebuit sa se desfasoare traditionala competitie dotat cu "Trofeul Carpati" la handbal feminin. Competitia reunea patru echipe nationale: Bulgaria, Macedonia, Romania-senioare si Romania-tineret, insa, din cauza retragerii Macedoniei, competitia nu s-a mai putut desfasura.
In aceasta privinta, antrenorul principal al nationalei Romaniei, Remus Draganescu, ne-a declarat: "Am incercat sa gasim o alternativa, si anume sa aducem la Brasov nationala Turciei, insa aceasta nu a putut veni, conditii in care competitia nu va mai avea loc. Cu toate acestea, vom juca la Brasov doua meciuri amicale in compania Bulgariei si unul cu Romania-tineret".
Din lotul selectionatei tricolore vor lipsi Mariana Tirca, lidera echipei, careia, din cauza ca este insarcinata in luna a doua, medicii i-au interzis efortul fizic, si Marilena Patru, accidentata, ea suferind o ruptura de muschi in timpul unui antrenament desfasurat la Brasov.
Astfel, programul partidelor amicale va fi urmatorul: joi, 26 noiembrie, de la ora 17.45, Romania – Bulgaria; vineri, 27 noiembrie, ora 17.45, Romania – Bulgaria; simbata, 28 noiembrie, ora 17.45, Romania-tineret – Bulgaria. (Melania GAVRILA)

Comentarii