Razboi fratricid in Abator

miercuri, 22 martie 2000, 00:00
2 MIN
 Razboi fratricid in Abator

Desi la un moment dat s-a vorbit despre posibilitatea disputarii unui cuplaj in aceasta etapa intermediara, oficialii de la CFR Citadin cerind chiar acest lucru si la FRF, pina la urma derbiul local al diviziei C se va disputa la concurenta cu meciul din Copou a lui Poli. Partida se anunta pe viata si pe moarte, orgoliile locale fiind la mare pret. In plus, situatia in clasament a celor doua echipe nu permite nici un fel de rabat de la efort, pasivele la adevar (trei puncte, la gazde, noua la oaspeti) fiind destul de ingrijoratoare atunci cind privirea iti cade spre subsolul clasamentului seriei I. Ca un alt argument al faptului ca nu va fi un meci de pace putem aminti si rezultatul meciului din tur atunci cind Iasul a pierdut un punct prin remiza, 1-1, inregistrata pe stadionul "Tepro".
Problemele de lot in cele doua tabere sint legate exclusiv de accidentari, suspendarile datorate cartonaselor neexistind. Astfel, vicepresedintele gazdelor, Constantin Helesteanu a spus ca Murgu este incert iar Gherman accidentat in timp ce in tabara oaspetilor va lipsi cu siguranta Manole, utilizarea lui Cazacu fiind sub semnul intrebarii.
Oricum, se anunta un meci pe viata si pe moarte. Inaintea acestei etape, in care CFR Pascani va juca la Bucecea, contra Siretului, CFR Citadin se afla pe locul 8 (27 de puncte din 19 jocuri) iar Unirea 2 000 pe pozitia a 13-a (18 puncte in 18 meciuri).
Celelalte meciuri ale etapei: Juventus Piatra Neamt – Sportul Municipal Vaslui; Aerostar Bacau – Minerul Comanesti; Rapid Miercurea Ciuc – Rafinaria Darmanesti; Budvar Od. Secuiesc – Rulmentul Birlad; Apemin Borsec – Cimentul Bicaz. Pro Mobila Vatra Dornei si Vrancart Adjud stau. (Ovidiu MINEA)

Comentarii