Semenenko a semnat cu Iasul

marți, 21 august 2012, 21:54
2 MIN
 Semenenko a semnat cu Iasul

Indelung tergiversata, incheierea unei colaborari intre CSMS Iasi si ucraineanul Artem Semenenko s-a parafat. Presedintele gruparii iesene, Florin Prunea, a anuntat ca mijlocasul defensiv amintit a semnat un contract pe un an cu CSMS: "Semenenko este jucatorul nostru pentru un an. Pentru a avea drept de joc, trebuie insa sa primim cartea verde a fotbalistului, care este liber de contract. Acum, trebuie sa asteptam documentul, pentru a inregistra intelegerea". Dupa cum v-am mai informat, Artem Semenenko are 24 de ani si a evoluat pana acum in tara sa natala, la Metalurh Zaporoje si, incepand cu 2010, la Zoria Luhansk.

In ceea ce-l priveste pe celalalt jucator care se pregateste de mai mult timp in Copou, Stefan Popescu, lucrurile raman incerte. Dupa ce antrenorul Ionut Popa si-a dat OK-ul in ceea ce priveste legitimarea fotbalistului, care este liber de contract, lucrurile vor fi decise de conducerea clubului. "Trebuie sa avem o discutie in care sa hotaram ce facem cu Popescu. Cand ma intorc din Danemarca, de la jocul din Europa League in care sunt delegat UEFA, vom lua o hotarare" a precizat Prunea. Popescu este un iesean get-beget, de 19 ani, crescut la CF Noua Generatie Iasi, care a fost coechipier in sezonul trecut cu Adrian Mutu, la Cesena, in prima liga italiana. Postul de baza al fostului international de juniori, fundas stanga, este unul deficitar la CSMS.

In cazul in care Semenenko si Popescu vor fi apti de joc pentru CSMS, Iasul va mai aduce, conform sefilor clubului, doar un stoper pana pe 3 septembrie, cand ia sfarsit perioada de transferari.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii