Soarta lui Simionas, in miinile lui Stan

duminică, 12 septembrie 2004, 23:00
2 MIN
 Soarta lui Simionas, in miinile lui Stan

Rezultatul de la Constanta clatina si mai tare scaunul antrenorului Vasile Simionas, o decizie in privinta lui urmind a fi luata miine, cind presedintele Marius Stan a convocat o sedinta impreuna cu Consiliul de Administratie. La aceasta ora, exista inca posibilitatea ca Simionas sa ramina antrenor, chiar daca nu mai are nici o sansa sa indeplineasca ultimatumul trasat de Stan dupa remiza cu Pitestiul: patru puncte in intilnirile cu Farul si Sportul. In acest caz, meciul cu Sportul va deveni capital pentru Simionas, care trebuie sa conduca echipa spre victorie in partida din week-end. In acelasi timp, exista si varianta ca antrenorul lui Poli sa fie demis miine, fara sa se mai astepte partida cu Sportul.
Cum in ambele cazuri, situatia nu este stabila, conducatorii lui Poli au intocmit deja o lista cu posibili succesori, lista pe care se regasesc nume ca Basarab Panduru, Mircea Rednic, Gheorghe Poenaru ori Leonida Nedelcu. Primul nu este agreat datorita stilului vulgar in care-si face meseria, al doilea este foarte scump, iar ultimii au dezavantajul faptului ca au un „nume” mai putin sonor decit al lui Simionas. Acesta nu ia in calcul demisia, datorita faptului ca nu se considera principalul vinovat de starea echipei, dar si datorita prevederilor contractuale ce-l dezavantajeaza in cazul in care renunta la functie.
Paradoxal, ultimul cuvint in ceea ce priveste numele viitorului antrenor il va avea presedintele Marius Stan, presedintele CA, Gheorghe Nichita reafirmind ca seful executivului are mina libera in a conduce clubul, urmind ca apoi sa dea explicatii privind rezultatele obtinute. (OM)

Comentarii