Un jucator de Liga Campionilor la Iasi

joi, 24 martie 2005, 00:00
2 MIN
 Un jucator de Liga Campionilor la Iasi

Fotbalistul Ionel Antonel Pirvu (cunoscut mai bine ca Ionut) a ajuns ieri in Iasi, facind deja primele antrenamente alaturi de Poli Unirea. Jucatorul de 35 de ani ce are o impresionanta carte de vizita a fost destul de rezervat in declaratiile pe care le-a dat ieri dimineata, inaintea primului contact cu echipa, sustinind ca va vorbi mai mult atunci cind va bate palma cu Poli: „Imi doresc sa joc la Poli cel putin pina in vara, insa ramine de vazut daca ne vom intelege”. Presedintele clubului iesean, Marius Stan, care l-a etichetat pe Pirvu drept „experimentat, nu batrin”, a declarat ca semnarea contractului nu este o problema: „El vrea, noi vrem, de ce nu ne-am intelege? Cred ca avem nevoie de experienta lui mai ales ca acum, la Poli, nu se pot face planuri de perspectiva ci legate de viitorul foarte apropiat. Si daca ne gindim la problemele de lot pe care le avem, cred ca prezenta lui Pirvu ar fi folositoare”.
Poli i-a propus jucatorului sa fie platit in functie de prezentele pe teren, „mai ales ca l-am adus sa fie titular”, dupa cum a afirmat Stan. Dupa toate probabilitatile, Pirvu va primi 600 de euro la fiecare aparitie pe teren, plus primele de joc, operatiunea de semnare a contractului avind loc aseara, tirziu.
Ionut Pirvu a evoluat, in tara, la echipele FC Brasov, Steaua, FC Onesti si Farul Constanta, iar in strainatate la PAOK Salonic, Ergotelis (Grecia), Fortuna D?seldorf, Sandhausen, Wuppertaler (Germania), Metalurg Zaporojia, Tavria Simferopol (Ucraina). In anul 1993, a imbracat o data tricoul nationalei, intr-un amical cu Israel (1-0), sub conducerea lui Anghel Iordanescu, iar in perioada 1994-1996 a facut parte din echipa Steaua, care a jucat de trei ori in grupele Ligii Campionilor (OM)

Comentarii