Ce a declarat suspectul din cazul crimelor de la Caracal: Am dat foc la nişte haine

sâmbătă, 27 iulie 2019, 20:40
2 MIN
 Ce a declarat suspectul din cazul crimelor de la Caracal: Am dat foc la nişte haine

Anchetatorii au găsit, la percheziiţiile făcute la domiciliul lui Gheorghe Dincă, suspectul din Caracal bănuit că ar fi ucis-o pe tânăra Alexandra Măceanu, un butoi metalic cu cenuşă în care, prin cernere, au fost descoperite mai multe fragmente de oase calcinate şi 21 bucăţi dinţi de natură umană. Alături de aceste fragmente au fost găsite trei inele, un lănţişor de damă, două fragmente de lănţişoare accesorii, o bucată metalică de formă dreptunghiulară, precum şi o bucată similară unei monturi de inel ce prezenta urme de ardere. De asemenea, în autoturismul suspectului anchetatorii au găsit un cercel. Mama Alexandrei a recunoscut toate aceste obiecte ca aparţinând fiicei sale, conform digi24.ro.

Gheorghe Dincă a fost acuzat de viol şi trafic de persoane. El a declarat, potrivit unor surse din anchetă, că nu este de acord cu încadrarea juridică a faptelor şi nu recunoaşte faptele pentru care e cercetat, aratâ digi24.ro.

Confruntat cu probele de mai sus, Gheorghe Dincă a declarat anchetatorilor: „Mi s-a prezentat fotografia numitei Măceşanu Alexandra Mihaela i declar că nu o cunosc. Nu am văzut-o niciodată. Nu am transportat-o niciodată pe aceasta cu autoturismul. Deţin un autoturism marca Renault Megane cu număr de înmatriculare (…), de aproximativ doi ani de zile, scrie digi24.ro.

Joi, în data de 25.04.2019, la ora 07.30 am fost în oraş, la piaţă, cu autoturismul şi am cumpărat nişte roşii. M-am apucat de lucru apoi, dezmembrare de motoare, piese şi utilizarea cuprului şi aluminiului obţinut pentru vânzare. Le-am încărcat în saci şi în camioneta marca Fiat 4×4 cu număr de înmatriculare de România (…). Asta a durat până la ora 21.00-22.00. Am dat foc la nişte haine ca să mă protejez de ţânţari. Le-am lăsat fumegând. Cred că în jur de ora 20:00 am făcut focul. Nu ştiu dacă i-am deranjat pe vecini. Şi ei fac fum în curte. Nu am mai plecat cu maşina de acasă. După aceea m-am culcat şi m-am trezit la ora 06:00, când au venit poliţiştii la percheziţie.

Miercuri, în data de 24.07.2019 m-am trezit dimineaţa şi am fost până în oraş, am luat lapte bătut şi am venit acasă. Am dezasamblat piese şi motoare şi am recuperat cupru şi aluminiu. Am făcut asta până în jurul orei 12.00, când am plecat să duc o piesă unei persoane din Osica. Era vorba de un motoraş de 13 Cp. M-am dus cu autoturismul Renault Megane. După aceea m-a întors acasă şi am continuat să dezmembrez piese. Am făcut asta cam până la ora 22.00 şi apoi m-am culcat. Dorm de obicei în camera de jos. Am deţinut un service auto până în 2000”.

SURSA: digi24.ro

 

Comentarii