CHESTIONARUL pentru cea mai mare dezbatere publică din istoria Iașului

joi, 05 mai 2016, 09:19
2 MIN
 CHESTIONARUL pentru cea mai mare dezbatere publică din istoria Iașului

"Chestionarul de față este realizat în contextul elaborării Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Iași pentru perioada 2015 – 2030. Răspunsurile furnizate prin acest chestionar vor fi avute în vedere în procesul de definire a direcțiilor și proiectelor strategice pe care și le va suma autoritatea locală în vederea dezvoltării municipiului".

CHESTIONAR

„Este cea mai mare dezbatere publică din istoria acestui oraș și așteptăm ca toți ieșenii să își spună punctele de vedere despre proiectele propuse”, a spus primarul interimar Mihai Chirica despre campania de dezbatere publică a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Iaşi pentru perioada 2015 – 2030.

BROȘURA de prezentare a Strategiei este disponibilă online pe site-ul Primăriei Municipiului Iași și pe site-ul „Iașul are prioritate”, iar în format tipărit la Centrul de Informații pentru Cetățeni, la centrele de cartier și la corturile special amenajate în oraș.

O prezentare a principalelor proiecte incluse în Strategie este disponibilă pe site-ul Primăriei Municipiului Iași: AICI.

De asemenea, la Centrul de Informații pentru Cetățeni, la centrele de cartier și la corturile special amenajate în oraș puteți consulta și completa opt tipuri de flyere care conțin proiectele din tot atâtea domenii ale Strategiei. În aceleași locuri, sunteți invitați să completați două tipuri de chestionare: unul de consultare despre problemele orașului și ale Zonei Metropolitane, precum și unul pentru prioritizarea proiectelor incluse în Strategie.

Nu în cele din urmă, un chestionar online prin care vă puteți exprima opțiunile cu privire la direcțiile și proiectele prioritare ale orașului nostru este disponibil pe site-ul Primăriei Municipiului Iași.

Comentarii