UPDATE EXCLUSIV: Accident grav de circulație, cu doi morți, în Podu Roș. Șoferul vinovat a fugit de la locul tragediei (VIDEO)

sâmbătă, 04 februarie 2017, 13:14
1 MIN

O ciocnire violentă între un Audi și un autoturism Dacia Logan a avut loc în zona Podu Roș. Au mai fost lovite și un Citroen și un Ford K. În urma accidentului au murit cei doi pasageri din Dacia Logan, soț și soție. Martorii spun că autoturismul Audi venea dinspre Nicolina către Podu Roș, a forțat trecerea pe culoarea roșie a semaforului, a evitat în ultimul moment pietonii, a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în Dacia Logan, din lateral. Loganul venea dinspre Aleea Rozelor și vira dreapta spre Podu Roș.

UPDATE: Surse apropiate „Ziarului de Iași” spun că, în urmă cu câteva minute, șoferul autoturismului Audi, s-a prezentat la Serviciul Rutier Iași. Acesta nu a venit singur, ci cu un avocat, și urmează a fi audiat.

UPDATE: Șoferul Audi a fugit de la locul accidentului. Surse de la fața locului spun că proprietarul mașinii se numește Claudiu Marian Pașnicu și locuiește în Tătărași. 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un accident grav de circulație a avut loc cu puțin timp în urmă în municipiul Iași, în zona Podu Roș. Potrivit informațiilor ce circulă pe grupul de facebook Radar Iași Oficial, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul mașinii Audi care venea de pe pod și a trecut pe „roșu” cu viteză, lovind autoturismul Dacia Logan în lateral. Un membru al grupului amintit afirmă că autoturismul Audi circula cu o viteză mare, estimată la peste 100km/h.

Comentarii