EXCLUSIV Două autoutilitare date peste cap în Bucium, de un șofer ieșit de la vulcanizare

sâmbătă, 29 octombrie 2016, 10:17
2 MIN

Un accident în lanț s-a petrecut în această dimineață înainte de pasarela Bucium. Două persoane au fost transportate la spital, una fiind grav rănită. 

ORA 12:40

 În accidentul care a avut loc sâmbătă dimineață, cel mai grav rănit a fost un polițist, cel care conducea autoutilitara Vokkswagen. El se numește Liviu Negru, are 52 de ani și era polițist local în Ciurea. În timpul liber, el făcea activități de transport cu autoutilitara, pe care care a cumpărat-o recent de la un localnic din Comarna.

 ”Din primele cercetări a rezultat că șoferița unui Opel nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare marca Mercedes cu care s-a tamponat. Apoi, autoutilitara a ricoșat într-o altă autoutilitară și ambele s-au răsturnat. Șoferul de pe Volkswagen a fost prins sub mașină, fiind accidentat grav”, ne-au declarat reprezentanții IPJ Iași. În acest caz s-a deschis dosar de vătămare corporală din culpă.

 

ORA 11:10

Potrivit polițiștilor, filmul accidentului începe cu o șoferiță care a intrat inițial în curtea vulcanizării. Deoarece era aglomerat, ea a vrut să plece. Așteptând să iasă în șosea, un autobuz care venea dinspre Granit a oprit, șoferul făcând semn femeii să intre pe prima bandă.

Numai că șoferița s-a dus direct în banda de lângul axul dumului și a ieșit în calea celor două utilitare care depășeau autobuzul.

ORA 10:15

Șoferul unui Opel a ieșit din curtea unei vulcanizări de la baza pasarelei Bucium, în jurul orei 10:15. Potrivit polițiștilor, el nu s-a asigurat, și a ieșit pe șosea ca pe câmp. 

În acel moment se îndreptau spre Bucium două autoutilitare, una marca Mercedes și una marca Volkswagen. În momentul în care șoferul de pe Opel a ieșit din dreapta, șoferii celor două autoutilitare au încercat să evite impactul și s-au lovit între ele și cu Opelul, răsturnându-se pe șosea.

Șoferul autoutilitarei Volkswagen nu purta centură și a fost aruncat în afară. Din nefericire, mașina săa răsturnat pest el.

Șoferii din trafic și pietonii au ridicat mașina, până la sosirea echipajelor medicale, pentru a salva victima.

După accident, șoferii au început să se certe în mijlocul străzii.

Circulația în zonă se desfășoară cu greutate

VIDEO/FOTO: Andrei DÎSCĂ 

Comentarii