N

EXCLUSIV FOTO/ VIDEO Patronul Hotelului Unirea implicat într-un accident pe Copou

N

vineri, 18 aprilie 2014, 19:06
1 MIN

\N

Doi tineri care se aflau pe o motocicletă și circulau cu mare viteză dinspre Agronomie spre Breazu, într-o curbă, au intrat în plin într-un Lexus ce ieșea de pe o străduță lăturalnică și care nu a acordat prioritate. La volanul autoturismului se afla Lucian Grecu, patronul Hotelui Unirea, care ieșea dintr-un cartier rezidențial de pe Copou. Acesta a declarat reporterilor că motocicleta a apărut rapid din curbă și avea o viteza foarte mare, el neputând evita impactul.

Cei doi tineri, o femeie și un bărbat, au fost destul de grav răniți și au fost transportați la spital de un echipaj SMURD și de o ambulanță. Norocul celor doi a fost că purtau căști de protecție. Tânărul, Adrian Băltianu, de 32 de ani, cu răni la cap și la umăr, a fost scos de sub mașină de către trecători. Femeia, Diana Băltianu, de 22 de ani, avea răni la nivelul șoldurilor, starea sa fiind mai puțin gravă.

La aproape jumătate de oră de la producerea accidentului, echipajele Poliției Rutiere nu erau încă sosite la fața locului, circulația în zonă fiind dirijată de pompieri.

Șoferul a fost testat cu alcooletestul, rezultatul fiind negativ.

Comentarii