Familia militarului de 22 de ani găsit mort într-o unitate militară este distrusă

luni, 03 octombrie 2022, 13:23
2 MIN
 Familia militarului de 22 de ani găsit mort într-o unitate militară este distrusă

Întreaga comunitate din Vorona este şocată după ce un tânăr de 22 de ani, maistru militar, a fost găsit sâmbătă seară împuşcat în zona pieptului, în urma unui posibil suicid. Descoperirea macabră a fost făcută de colegii tânărului, într-o unitate militară din Focşani.

Cadavrul tânărului a fost descoperit de colegi chiar în biroul în care acesta îşi desfăşura activitatea. Incidentul ridică semne de întrebare anchetatorilor care merg pe mai multe ipoteze, însă suicidul pare cel mai plauzibil pentru anchetatori.

Militarul era angajat la unitatea din Focşani de câţiva ani, dar venea foarte des acasă, la părinţi. De altfel, mama acestuia, îl aştepta duminică pe băiat într-o permisie de câteva zile. 

„Am vorbit vineri cu el la telefon. Intra de serviciu, făcea ca ofiţer de serviciu pe unitate, deşi el era maistru. Era sufletul meu. Mie la telefon mi-au spus că a fost un accident. Şi că a suferit apoi un stop cardio-respirator. Nu avea motive. Mergea la biserică, cânta în fanfara de la Vorona. Mi-a spus că şi-a luat liber de la muncă, să vină să mă ajute la treabă”, a spus îndurerată mama tânărului. Rudele şi vecinii tânărului erau în stare de şoc, duminică, în momentul în care au aflat de tragedie. La unison, aceştia îl descriu ca pe un tânăr cuminte şi chiar foarte credincios. „Era bucuros că avea un serviciu, că părinţii erau bine acasă, avea un salariu. Nu suferea după nicio fată. Mergea la biserică încă de mic. Nu are cum să se fi sinucis. Poate s-a descărcat arma, poate l-a împuşcat altul din greşeală”, a spus o mătuşă a tânărului.

Cititi mai multe pe monitorulbt.ro

Comentarii