FOTBAL – Niciun pas greşit în repetiţiile dinaintea startului. Un egal şi o victorie pentru Poli în meciurile amicale din weekend

luni, 15 ianuarie 2024, 02:50
2 MIN
 FOTBAL – Niciun pas greşit în repetiţiile dinaintea startului. Un egal şi o victorie pentru Poli în meciurile amicale din weekend

Vineri, Iaşul va juca la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi

 

Aflată de vineri în cantonament în Bucureşti, Politehnica Iaşi a susţinut la finalul săptămânii trecute două meciuri de verificare.

Sâmbătă, echipa antrenată de Leo Grozavu s-a confruntat, pe un teren din Complexul Ghencea, cu gruparea bulgărească Dunav Ruse, ocupanta locului XII în eşalonul doi, care conţine 16 cluburi.

Scorul meciului a fost 1-1 (0-0). Golurile au fost marcate de Buş (’62), respectiv Totev (’86).

Poli a contat pe: Lung (’46 Ailenei) – Todoroski (’46 Martac), Samayoa (’75 Katanec), Bouhenna (’60 Core), Ştefanovici – Jatoba (’60 Saghiri), Farcaş, Allanzinho (’60 R. Ion), Hrib (’75 Itu) – Ilieş (’34 V. Ilie, ’70 Gheorghiţă), Buş (’75 Harrison).

Căpăţînă, F. Ilie, Ispas, Marchioni nu au fost utilizaţi.

Duminică, echipa ieşeană, care e clasată pe antepenultimul loc în Liga I, XIV, a întânit, la Buftea, o colegă de eşalon, situată pe poziţia a IX-a, FC U 1948 Craiova.

Rezultatul partidei a fost 4-2 (3-0) în favoarea trupei din Copou.

Au înscris Gheorghiţă (’32), R. Ion (’35), Itu (’45), Compagnucci (’81, autogol) – Ibrahim (’59, ‘90^1).

Grozavu a mizat în disputa cu oltenii pe Lung (’60 Ailenei) – Martac (’70 Todoroski), F. Ilie (’70 Bouhenna), Katanec (’70 Samayoa), Ispas (’80 Ştefanovici) – Itu (’74 Hrib), Marchioni (’80 Core), R. Ion (’65 Allazinho), Saghiri (’45 Jatoba) – Harrison (’57 Buş), Gheorghiţă (’80 Farcaş).

Nu au fost utilizaţi Căpăţînă, V. Ilie, Ilieş.

După cum v-am informat vineri, pe ziaruldeiasi.ro, Bordeianu şi Roman nu au mai făcut deplasarea în capitală, din cauza unor accidentări, în locul lor fiind cooptaţi în lot juniorii V. Ilie şi Ilieş.

Politehnica se va antrena până joi în casa CSA Steaua, Ghencea, iar apoi se va deplasa la Braşov. Vineri, Poli va juca la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, în etapa a XXII-a a Ligii I de fotbal, prima din acest an. Imediat după meci, delegaţia ieşeană va reveni acasă, pentru a pregăti primul duel din Copou din 2024, cu Universitatea Cluj-Napoca. Jocul va avea loc pe 28 ianuarie, de la ora 17:00.

Comentarii