ADVERTORIAL

Noul Range Rover Sport a fost desemnat “SUV-ul anului” de către Top Gear

luni, 23 decembrie 2013, 02:50
3 MIN

Land Rover a primit distincţia “SUV-ul anului” pentru cel mai nou model Range Rover Sport, în cadrul Galei Premiilor Top Gear 2013, care a avut loc în data de 16 Decembrie, la Restaurant Sofa din Bucureşti.
Premiile Top Gear Romania se acordă în cadrul unei festivităţi anuale, cea de anul acesta ajungând la ediţia cu numărul 4 în România, în urma jurizării redacţiei revistei omonime din Marea Britanie.
Este al patrulea premiu Top Gear pentru brandul Land Rover, după ce, în 2011, a primit distincţiile “Cel mai spectaculos SUV al anului” şi “Maşina anului 2011”, pentru Range Rover Evoque, iar, în 2012, „Maşina de lux a anului”, pentru modelul Range Rover.
Noua generaţie Range Rover Sport oferă cea mai bună dinamică on-road de până acum, aceasta fiind dublată de o capacitate de adaptare la toate tipurile de teren, la cele mai înalte standarde. Noul model oferă clienţilor un exterior mai puternic şi un interior mai luxos şi mai flexibil, fiind prevăzut cu opţiunea de suplimentare a scaunelor, 5+2.
Suspensia din aluminiu şi elementele tehnologice inovatoare ale şasiului fac ca noua arhitectură a modelului Range Rover Sport să fie mai uşoară cu până la 420 Kg. Acest lucru modifică dinamica vehiculului, permiţându-i să îmbine cu succes o manevrabilitate excelentă cu un confort excepţional, oferind un mix unic de lux şi dinamism şi o experienţă de condus completă, reducând, în acelaşi timp, emisiile de CO2 la 194g/Km.
Înaintea evenimentului de lansare internaţionala, din cadrul Salonului Auto de la New York, Directorul Global Land Rover, John Edwards, declara: “Noul Range Rover Sport este vehiculul conceput şi proiectat fără niciun compromis. Păstrând la baza capabilitatea Land Rover, este unul dintre vehiculele cele mai orientate către mersul pe şosea  produse de noi, păstrându-şi nealterată capacitatea de adaptare la orice tip de teren. Este un vehicul proiectat pentru a fi condus. Am adus experienţa de a conduce, manevrabilitatea şi agilitatea la un alt nivel, astfel încât Land Rover să ofere combinaţia perfectă între caracterul sportiv şi capabilitate, versatilitate şi lux, la cele mai înalte standarde.”
Clienţii Noului Range Rover Sport au posibilitatea de a alege între cinci tipuri de motorizări: două motorizări supraalimentate, pe bază de benzină (V8, 5.0l, 510CP şi noul V6 3.0l, 340CP) şi trei motorizări diesel (TDV6, 3.0l 258CP, SDV6, 3.0l 292CP si SDV8 4.4l, 339CP). În plus, un motor diesel hybrid, inovator şi extrem de eficient, va fi disponibil începând cu anul 2014.
Noul model Range Rover Sport este disponibil spre vânzare în showroom-ul Land Rover al Grupului TESTER, din șoseaua Păcurari, nr. 177.
 
Contact:
Tester – Dealer Land Rover
Şoseaua Păcurari, nr. 177, Iaşi
Tel.: 0232.233.902

Comentarii