O studentă a fost violată cu limba în Podul de Fier. Ieşise să-şi cumpere ceva de la chioşc

vineri, 17 ianuarie 2014, 02:50
2 MIN
 O studentă a fost violată cu limba în Podul de Fier. Ieşise să-şi cumpere ceva de la chioşc

Un ieşean întors din Norvegia a violat cu limba o studentă în plină stradă, la ora 10 seara. Culmea este că agresorul a comis fapta imediat ce şi-a condus spre serviciu prietena. Victima ieşise din casă pentru a-şi face cumpărăturile la un chioşc din zonă.

O studentă din Iaşi a trecut prin spaima vieţii ei după ce a fost pe punctul de a fi violată de un individ, pe o alee din Iaşi, seara după orele 22. „Norocul“ ei a fost că individul nu a putut avea erecţie, probabil din cauza tensiunii şi fricii de a nu fi observat de cineva. Dar, ca să nu plece „cu mâna goală“, agresorul a ales să-i facă un cunilingus (sex oral ofe­rit de bărbat femeii). Fata a făcut apoi imediat plângere la Poliţie, mai ales că tânărul a şi lovit-o şi i-a luat portofelul şi un telefon mo­bil. În­tâmplarea a avut loc în zona Podul de Fier, imediat după ce tânăra a ieşit din casă şi a mers la un magazin din zonă să-şi cumpere ţigări şi alimente. Când a ieşit din magazin, a fost ţinută de gură, lovită şi în­jurată, apoi tâ­râtă pe o alee lă­turalnică şi întu­necoasă.

Portofelul victimei a fost găsit la agresor

Culmea a fost că agresorul tocmai îşi însoţise prietena în drum spre serviciu, şi se întorcea spre casă, în localitatea Popri­cani. Marius Andrei, în vârstă de 25 de ani, tocmai sosise din Nor­vegia, unde lucra, iar după sărbă­tori acesta se pregătea să plece din nou, la muncă, în străinătate. Fapta s-a produs pe 18 decembrie, iar poliţiştii l-au identificat zilele trecute, după trei săptămâni de la producerea faptei, deoarece fata nu i-a putut observa prea bine chipul, din cauza întunericului. Zilele trecute, Marius Andrei a fost ridicat de poliţişti chiar de acasă, apoi a fost reţinut. „În data de 18 decembrie, poliţiştii din cadrul Biroului de In­vesti­gaţii Criminale au fost se­sizaţi de B.G., de 25 de ani, din Holboca, despre faptul că, în jurul orei 22.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Iaşi, a fost deposedată prin violenţă de telefonul mobil şi un portofel şi apoi a fost agresată sexual. Pe data de 16 ianuarie, în urma cercetărilor şi investigaţiilor, a fost efectuată o per­cheziţie domiciliară pe raza co­munei Popricani, la suspectul comiterii infracţiunilor, Marius A., de 25 de ani“, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poli­ţiei. În urma percheziţiei, din casa tânărului au fost ridicate un telefon mobil, cheile şi portofelul victi­mei. Acesta va fi prezentat astăzi Parchetului pentru cu propunerea de arestare.

Comentarii