Eveniment

Securitatea ieşeană premiată

joi, 17 noiembrie 2016, 06:50
1 MIN
 Securitatea ieşeană premiată

În luna noiembrie, la Bucureşti, în prezenţa Preşedintelui şi a Premierului României, a avut loc Gala de Premiere a celor mai competitive societăţi comerciale clasate în Topul Naţional al Firmelor organizat de Camera de Comert şi Industrie a României, cel mai important eveniment al mediului de afaceri românesc. Topul a fost structurat pe următoarele domenii: cercetare dezvolate şi high-tech, industrie, agricultură – silvicultură – pescuit, construcţii, servicii, comerţ – turism.

În acest onorant clasament, în domeniul Servicii, firma Molid Tehnic Service S.R.L. a primit Premiul naţional Locul III”.

„Modalitatea de realizare a clasamentului include cifre, metodologii de clasificare şi indicatori economici, dar de fapt în spatele acestui trofeu stă foarte multă muncă susţinută, permanentă, având ca reper dorinţa de a reuşi. Întreaga echipă a firmei a inţeles că efortul comun, zi dupa zi, este cel mai important, că astfel se construieşte experienţă semnificativă şi că numai astfel se ajunge la succes. Acest moment este, pentru noi, încă o ocazie pentru a ne asigura clienţii prezenţi, cât şi pe cei viitori, că vom lucra permanent pentru a creşte calitatea serviciilor, pentru a crea un parteneriat solid” a declarat domnul Vergil Darie, Preşedintele Grupului de firme  MOLID M.T.S.

Totodată, societatea Molid Tehnic Service S.R.L. ocupă Locul I în cadrul Topului Firmelor ieşene, clasament organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Mulţumim Camerei de Comerţ şi Industrie pentru organizarea acestor evenimente şi considerăm că recunoaşterea muncii depuse este un stimulent pentru continuarea unui traseu de succes.

molidts.ro


 

Comentarii