VIDEO Grav accident la intrarea în Paşcani: Şofer lovit de remorca intrată pe contrasens

joi, 20 noiembrie 2014, 11:01
1 MIN

Un accident grav s-a produs ieri-di­mineaţă lângă Paşcani, unde remorca unei autoutilitare s-a desprins şi a intrat pe contrasens, lovind un Logan.

Accidentul a avut loc în jurul orei 9.30, pe ruta ocolitoare a suburbiei Blăgeşti. În remorcă se aflau materiale de construcţii şi era tractată de o autoutilitară condusă de un şofer din Republica Moldova, iar cu el se mai aflau încă şase pasageri. În urma coliziunii violente între Logan şi remorcă, şoferul a rămas încarcerat în autoturism, fiind scos de pompieri. Acesta din urmă se numeşte Andrei Niţă, în vârstă de 35 de ani, şi este domiciliat în comuna Prisăcani. 

„Poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier în care pasagerul unui autoturism a fost rănit şi transportat la spital. Remorca unei autoutilitare s-a desprins şi a lovit un Logan. Ambii şoferi au fost testaţi cu etiloscopul, iar rezultatele au fost negative. Pe numele şoferului din Republica Moldova, în vârstă de 42 de ani, a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

În urma accidentului, şoferul din Logan a fost transportat la spitalul din Paşcani cu fractură de şold şi fractură la mâna stângă. 

Comentarii