68 de candidaţi pentru un post din Poliţie! Noi angajări din sursă externă

joi, 24 ianuarie 2019, 02:57
1 MIN
 68 de candidaţi pentru un post din Poliţie! Noi angajări din sursă externă

Postul de agent la Serviciul Financiar este cel mai vânat. La Investigaţii Criminale sunt 135 de persoane pe 4 locuri.

Pentru cele şase posturi scoase la concurs de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Iaşi, cu recrutare din sursă externă, s-au înscris 230 de candidaţi. Înscrierile au început pe data de 11 ianuarie, iar termenul limită a fost 22 ianuarie. Au fost scoase la concurs patru posturi la Investigaţii Criminale, un post de agent la Financiar şi unul la Logistic.

Cei mai mulţi s-au înscris pentru cele patru posturi la criminalistică, adică 135 de candidaţi. Pentru postul de poliţist la Serviciul Financiar s-au înscris 68 de candidaţi, iar pentru cel de la Logistic – 27 de persoane.

Cele patru posturi de la Serviciul Criminalistic sunt de ofiţer, iar cei care s-au înscris au trebuit să îndeplinească mai multe condiţii. Printre acestea, să aibă minimum 18 ani, să fie apţi din punct de vedere me­dical, să nu fie în curs de urmărire penală, fără tatuaje sau elemente ornamentale pe corp şi care să fie observabile în ţinuta de vară, să nu fie înscrişi într-un partid politic. În privinţa studiilor, cei înscrişi au trebuit să fi avut studii superioare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă.

De asemenea, o altă condiţie obligatorie a fost ca cererile de înscriere să fie de­puse personal la sediul In­spec­toratului de Poliţie al Ju­deţului Iaşi.

Comentarii