Comunicat de presă

Deputatul Muraru, cel mai înfocat fan al corupților din PNL Iași (P)

luni, 17 octombrie 2022, 08:50
1 MIN
 Deputatul Muraru, cel mai înfocat fan al corupților din PNL Iași (P)

După ce le-a cărat servieta, ani în șir, numiților infractori Relu Fenechiu și Cristian Adomniței (condamnați de instanțele române) și a șpăgarului Costel Alexe (trimis în judecată de DNA în două dosare), Alexandru Muraru s-a căpătuit: a ajuns deputat al României.

„Și, în lipsa lui Costel Alexe și a lui Mihai Chirica, ambii cu procurorii DNA scotocindu-le birourile, Alexandru Muraru a ajuns și șef al filialei Iași a PNL.

Muraru, un ins fără rezultate profesionale, un habarnist în ale administrației, are doi ani de mandat de deputat și două succese imense:

1) Se plimbă într-o limuzină de lux, o mașină fițoasă, marca BMW. Autoturismul nu este trecut în declarația de avere și poate deputatul Muraru ar trebui să explice cui îi aparține acest bolid;

2) Ca un pop-star, a întreprins două turnee în Statele Unite ale Americii, pe bani publici, adică ai contribuabililor români, cheltuind aproximativ 1 miliard (100.000) de lei.

Unicul efect al celor două vizite: și-a regăsit fratele geamăn, ambasador al României în SUA. Care, la rându-i, are o unică realizare: a mutat ambasada României într-un domeniu imobiliar de lux.

Acesta este Alexandru Muraru, un ipocrit fără margini. Care pozează în întruchiparea corectitudinii și a moralității, dar stă la masă cu toți liberalii certați cu legea. Un sinecurist de profesie, motivat de un singur gând, să parvină.” a declarat senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași.

Departamentul de comunicare al PSD Iași

Comentarii