Conferinţă în premieră la Iaşi despre homeopatia veterinară

Eveniment cu invitaţi străini, dedicat câinilor şi pisicilor

sâmbătă, 17 noiembrie 2018, 02:50
1 MIN
 Eveniment cu invitaţi străini, dedicat câinilor şi pisicilor

Un expert francez în homeopatie veterinară va fi prezent pentru prima dată în România şi va conferenţia la Iaşi, la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ din Iaşi (USAMV), mai exact la Facultatea de Medicină Veterinară.

Dr. Marie-Noelle Issautier va participa la Conferinţa de Cardiologie şi la Workshopul de Ecocardiografie care se va defăşura în perioada 23-24 noiembrie în cadrul evenimentului CardioEvent.

Invitaţia a fost făcută de Asociaţia Română de Diagnostic Imagistic Veterinar (ARDIV), care astfel îşi doreşte să ofere profesioniştilor din domeniu noi căi de terapie pentru animalele de companie, cât şi pentru cele de rentă. „Conferinţa are titlul «Diagnostic şi terapie în afecţiunile cardiace ale câinelui şi pisicii» şi cuprinde teme ce aduc informaţii actualizate în diagnosticul imagistic şi electrocardiografic, în terapia clasică cu discuţii asupra unor noi medicamente utilizate şi în terapia nonconvenţională, respectiv homeopată – premieră în România. Asociaţia ARDIV oferă astfel medicilor practicieni ocazia de a-şi augmenta bagajul de cunoştinţe în domeniul cardiologiei veterinare“, a precizat prof. univ. dr. Vasile Vulpe, preşe­dinte ARDIV.

Conferinţa la care va fi prezentă dr. Marie-Noëlle Issautier este organizată în cadrul activităţilor ARDIV de pregătire continuă a medicilor veterinari şi a studenţilor şi va avea loc în data de 23 noiembrie în Amfiteatrul A1, de la Facultatea de Medicină Veterinară, începând cu ora 13. 

Comentarii