FOTO: O persoană din această poză a împins doi călători în fața metroului, în București. A fost reținută

marți, 18 ianuarie 2022, 20:26
2 MIN
 FOTO: O persoană din această poză a împins doi călători în fața metroului, în București. A fost reținută

O femeie care ar fi încercat să împingă cel puțin doi călători în fața metroului a fost prinsă de autorități.

Totul, după ce un martor a reuşit să-i facă o poză agresoarei şi a cerut ajutor. Din spusele celor care au văzut scenele uluitoare, individa i-ar fi agresat pe oameni cu o cruce mare de lemn. Ulterior a fost identificată, reținută și internată în spitalul ″Clinic de Psihiatrie Obregia″⁣. 

Femeia este acuzată de Poliţiștii de la Transporturi şi de câţiva martori că ar fi încercat să împingă pe șine niște călători aflaţi pe peron.

Incidentul s-a produs seara, în jurul orei 17.00, în staţia de metrou Lujerului, din Militari. Femeia l-a împins pe un bărbat, apoi s-a apropiat de o tânără pe care a împins-o cu un obiect. Din fericire, în acel moment trenul se afla în staţie, astfel că nu a existat pericolul ca pasagerii să cadă pe şine.

Obiectul din mâinile femeii era o cruce mare de lemn. Din spusele martorilor, individa vorbea şi mergea haotic prin staţie, apoi a urcat în metrou şi a plecat. Cel care a reuşit să o fotografieze a reclamat incidentul la poliție. Pentru a alerta pasagerii, dar şi pentru a aduna mai mulţi martori, a făcut public cazul prin intermediul unei pagini de Facebook.

Cornelia Dumitrache, administrator pagină MetroCrush: ”Dacă metroul nu era în staţie, dacă persoana era mai aproape de șine, dacă avea o cască în ureche şi nu auzea că cineva îi spunea ”Vezi că vine spre tine”, se putea întâmpla să cadă pe şine.”

Poliţiștii au identificat-o pe agresoare și pentru că se comporta suspect au dus-o la Spitalul de Psihiatrie Obregia.

Mai mult, pe stirileprotv

FOTO: MetroCrush

Comentarii