Comunicat de Presă

Librăria Canta: 1 iunie în librărie. Mă joc, citesc și cresc frumos! (P)

marți, 31 mai 2022, 06:42
2 MIN
 Librăria Canta: 1 iunie în librărie. Mă joc, citesc și cresc frumos! (P)

Sub titlul „1 IUNIE ÎN LIBRĂRIE. MĂ JOC, CITESC ȘI CRESC FRUMOS!”, Librăria CANTA, situată în cartierul omonim al Iașului, organizează în aer liber, în fața librăriei, miercuri, pe 1 Iunie 2022, între orele 10.30 și 12.30, un eveniment interactiv destinat copiilor.

Împreună cu Ana, Elsa și Spiderman, cei mici vor putea participa la tot felul de jocuri amuzante, dar și educative (întrebări de cultură generală, facepainting, jocuri cu baloane colorate, dar și cu baloane de săpun…). Se vor acorda și multe premii despre care părinții, bunicii sau însoțitorii pot afla mai multe detalii de pe pagina de Facebook a Librăriei Canta, acolo unde sunt postate, în timp util, toate noutățile. 

Ziua copilului (numită și Ziua internațională a copilului) este o sărbătoare pentru copii, care se sărbătorește la date diferite. În foarte multe țări, este sărbătorită la 20 noiembrie, ziua în care s-a adoptat Declarația Națiunilor Unite pentru Drepturile Copilului. În fosta URSS și în țările care i-au fost state satelit, data este 1 iunie, prima zi de vară în Emisfera Nordică. O parte din restul țărilor au adoptat însă alte date.

Recent renovat, spațiul Librăriei CANTA a fost modernizat și extins pe o suprafață de 275 mp în aripa stângă a corpului clădirii sediului central al Librăriilor SEDCOM LIBRIS Iași, accesul făcându-se prin două sensuri: direct de la stradă (lângă Magazinul LIDL Șoseaua Moara de Foc) sau prin vechea intrare din spatele sediului, unde clienții beneficiază de parcare gratuită pe durata efectuării cumpărăturilor. Librăria „CANTA” deține, în prezent, expus pe rafturi, un important portofoliu alcătuit din câteva mii de cărți selectate cu grijă de la sute de edituri din întreaga țară și care se adresează tuturor categoriilor de public, de la cărți pentru copii frumos ilustrate, beletristică, albume, atlase, cărți de cultură generală, de știință și de specialitate; o ofertă diversificată de articole de papetărie foarte căutate de copii și de adulți, deopotrivă, în funcție de adresabilitatea și utilitatea produsului: caiete, agende, creioane, stilouri, blocuri, pânze și culori acrilice pentru desen, globuri pământești, ghiozdane, genți etc.; un raion business office cu produse de birotică necesare pentru echiparea completă a biroului; o secțiune de jocuri pentru toate vârstele: jocuri pentru copii, puzzle-uri, șah, table și remi, spinners, jocuri de societate etc.; accesorii de savoir vivre pentru rafinamentul lecturii; un departament extins pentru preluare comenzi și achiziționarea de tipizate fiscale și nefiscale, servicii de xerox, print alb/negru și color etc.

Comentarii