Multe si mărunte: Salomao va fi antrenat de Isăilă

luni, 04 februarie 2019, 02:43
4 MIN
 Multe si mărunte: Salomao va fi antrenat de Isăilă

 

FC Dinamo a anunţat, pe site-ul oficial, încheierea raporturilor contractuale cu mijlocaşul portughez Diogo Salomao. Salomao a jucat în 55 de meciuri pentru Dinamo în Liga I, 35 în sezonul trecut şi 20 în această ediţie de campionat. A mai jucat în cinci partide din Cupa României şi în două din Liga Europa, împotriva spaniolilor de la Athletic Bilbao. Portughezul a marcat 15 goluri în tricoul alb-roşu, toate în campionat. El va semna cu echipa Al Hazem, antrenată de Daniel Isăilă.

Măgura a ieşit, Craiova mai speră

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie a fost învinsă ieri pe teren propriu, de formaţia daneză Team Esbjerg, cu scorul de 19-32 (10-15), în cea de-a cincea partidă din grupa A a Cupei EHF. Măgura este pe ultimul loc (0 puncte) şi a ratat calificarea, iar Esbjerg este deja  calificată în sferturi. În cealaltă partidă a grupei: Storhamar – Bietigheim 29-28. În grupa D, deţinătoarea titlului, SCM Craiova, a terminat la egalitate, scor 20-20 (9-8) în deplasare cu NFK Nykøping. Celălalt rezultat al grupei: Bera-Bera – Podravka 32-26. Pentru a se califica, echiopa craioveană trebuie să nu câştige acasă cu formaţia spaniolă Bera-Bera, iar Nykøbing să nu câştige în Croaţia

Radu stă patru etape

Liga Italiană a anunţat că Ştefan Radu (Lazio) a fost suspendat patru jocuri după eliminarea de la meciul cu Internazionale Milano, din Cupa Italiei. Radu a primit o astfel de sancţiune deoarece a contestat vehement decizia arbitrului de a acorda penalti pentru adversari, adresându-i o expresie nerespectuoasă, şi, după ce i s-a arătat cartonaşul roşu, l-a împins uşor cu braţul pe arbitru. Lazio Roma s-a impus, joi, după executarea loviturilor de departajare, în partida disputată în deplasare, cu Inter Milano, în sferturile de finală ale Cupei Italiei.  Ştefan Radu a fost titular la oaspeţi, dar a fost eliminat în minutul 120^4, după ce a primit cartonaşul roşu direct.

Kovalev şi-a luat revanşa

Pugilistul rus Serghei Kovalev şi-a recuperat, sâmbătă, centura WBO la categoria semigrea, luându-şi revanşa în faţa columbianului Eleider Alvarez, într-o gala desfăşurată la Frisco, în SUA. Kovalev, în vârstă de 35 de ani, a fost declarat învingător la puncte ( decizii: 120-108, 116-112, 116-112). Aceasta este a 33-a victorie a sportivului rus, care mai are în palmares trei înfrângeri şi un rezultat nul. Kovalev i-a administrat lui Alvarez prima înfrângere la profesionişti, după 24 de victorii (una chiar în faţa lui Lucian Bute). Columbianul l-a învins pe rus în august 2018, iar atunci Kovalev a pierdut centurile WBO şi IBA.

Un fost dinamovist s-a împuşcat

Novak Boskovic, fostul jucător dinamovist din sezonul 2017-2018, s-a sinucis, duminică, în faţa casei sale din Crvenka (Serbia), anunţă CS Dinamo, care citează presa internaţională. În vârstă de 29 de ani, Boskovic a jucat la Dinamo trei luni şi jumătate, între august şi noiembrie 2017. El a marcat 27 de goluri în Liga Naţională şi 10 în Liga Campionilor.  Novak Boskovica acuzat probleme de acomodare şi a cerut rezilierea contractului cu Dinamo. Ulterior, el a jucat în Israel, la Hapoel Rishon Le Zion. Potrivit cotidianului Blic, internaţionalul sârb s-a împuşcat cu un pistol pe care-l deţinea legal, în faţa locuinţei lui.

 

Vonn se apropie de final

Schioarea americană Lindsey Vonn, în vârstă de 34 de ani, a anunţat, ieri că se va retrage din activitatea sportivă după Campionatul Mondial de la Are (Suedia), din această lună  “Ultimele două săptămâni s-au numărat printre cele mai emoţionante ale vieţii mele. După multe nopţi nedormite, am acceptat în cele din urmă că nu mai pot continua să concurez. Voi participa la coborâre şi Super-G la Campionatul Mondial, săptămâna viitoare, la Are, iar acestea  vor fi ultimele concursuri ale carierei mele”, a notat Vonn pe Facebook. Lindsey Vonn, considerată cea mai bună schioare din toate timpurile, deţine recordul de victorii în Cupa Mondială la feminin, cu 82 de succese (patru titluri la general), fiind depăşită doar de suedezul Ingemar Stenmark, care a triumfat de 86 de ori.

 

 

 

Comentarii