Navratilova: Îl admir mult pe Novak, dar nu pot apăra decizia lui de a nu se vaccina

miercuri, 12 ianuarie 2022, 15:42
1 MIN
 Navratilova: Îl admir mult pe Novak, dar nu pot apăra decizia lui de a nu se vaccina

Fosta jucătoare de tenis Martina Navratilova, cu 18 titluri la simplu şi 41 la dublu în turneele de Grand Slam, a admis că îl admiră pe Novak Djokovic, nr. 1 ATP, dar nu poate susţine decizia lui de a nu se vaccina.

Jucătoarea de origine cehoslovacă a vorbit despre cazul Djokovic, care a declanşat un scandal imens în Australia, după ce i-a fost revocată iniţial viza de intrare în ţară din cauză că nu este imunizat contra Covid-19.

''Este incredibil, ce poveste. Şi ar fi putut fi prevenită. Mi-aş fi dorit ca Novak să se fi vaccinat. Îl admir mult, dar nu pot apăra decizia lui de a nu se vaccina'', a spus Martina Navratilova, 65 ani, în prezent cetăţean american.

''Mie mi-ar fi mai multă frică să mă îmbolnăvesc decât să nu mă vaccinez, oricare ar fi efectul secundar pe care l-aş putea avea din cauza vaccinării. Trebuie să îţi faci griji, de asemenea, şi pentru ceilalţi oameni. În vestiare suntem aproape unii de alţii. Îl admir pe Novak şi ştiu de ce este nevoie să fii atât de determinat'', a adăugat fosta campioană din Cehoslovacia.

Aflați amănunte de pe agerpres.ro.

Comentarii