Post de director al unui important spital din Iaşi, scos la concurs

joi, 07 iulie 2022, 01:50
1 MIN
 Post de director al unui important spital din Iaşi, scos la concurs

Postul de director medical de la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi a fost scos la concurs în această perioadă. Postul era ocupat în ultimele luni, din luna aprilie, de prof. dr. Dragoş Nemescu, care s-a transferat de la Maternitatea „Cuza Vodă”, înaintea sa fiind dr. Simona Niculescu. 

Data limită până când pot fi depuse dosarele de concurs este 26 iulie, ora 12.00, proba scrisă va avea loc pe 4 august, iar pe 10 august va avea loc susţinerea proiectului. Interviul de selecţie va fi pe 16 august, iar rezultatele finale vor fi afişate a doua zi, pe 17 august, ora 14.00.

La concurs se pot înscrie persoane care sunt absolvente de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivelantă în domeniul medicină, sunt confirmate cel puţin ca medic specialist şi au o vechime de minimum cinci ani în specialitatea respectivă.

Pentru înscriere este nevoie de mai multe documente printre care cerere de înscriere, copii după actul de identitate, diplomă de licenţă, certificat de medic specialist sau primar, CV, cazier judiciar sau declaraţii pe propria răspundere. Proiectul de specialitate pentru ocuparea acestui post trebuie să aibă maximum 8 – 10 pagini şi să conţină descrierea situaţiei actuale a unităţii medicale, analiza SWOT, identificarea problemelor critice, selecţionarea unei probleme prioritare pentru rezolvare şi dezvoltarea planului de management pentru această problemă. 

Comentarii