Posturi libere în primăriile din judeţ. Ce s-a scos la concurs

luni, 15 noiembrie 2021, 02:50
1 MIN
 Posturi libere în primăriile din judeţ. Ce s-a scos la concurs

Cinci primării din judeţ organizează, în această perioadă, concursuri pentru recrutarea de personal. Două posturi sunt disponibile la Valea Lupului: un muncitor necalificat şi un şofer, ambele la compartimentul de gospodărire comunală.

 În schimb, Primăria Paşcani caută un şef pentru Serviciul Administrativ al instituţiei, iar la Bălţaţi urmează să fie angajat un referent de specialitate pe cultură şi educaţie. Un alt post este disponibil la Lungani, respectiv de paznic la Centrul de zi Crucea. Nu în ultimul rând, încă două joburi sunt scoase la concurs de Primăria Deleni: un referent de specialitate şi un îngrijitor, ambele fiind în cadrul centrului de after-school.

În ceea ce priveşte instituţii deconcentrate, Complexul Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi organizează un concurs pentru două posturi: un restaurator debutant (specialitatea textile) şi un restaurator specialitate lemn. În cazul tuturor posturilor de mai sus, concursurile constau în probă scrisă şi interviu, acestea fiind programate, în general, la sfârşitul lunii noiembrie şi, respectiv, începutul lunii decembrie. Cei interesaţi pot consulta lista tuturor joburilor disponibile în instituţii ale statului accesând portalul online posturi.gov.ro. 

Comentarii