Poveşti inspiraţionale: concurs interesant pentru elevii de la Liceul de Informatică

luni, 02 mai 2022, 01:56
1 MIN
 Poveşti inspiraţionale: concurs interesant pentru elevii de la Liceul de Informatică

Concursul „An Inspirational Story”, organizat de reprezentanţii Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” din Iaşi, prezintă poveşti şi personaje care i-au inspirat pe elevii şcolii în perioadele cele mai provocatoare ale vieţii lor. Astăzi, începând cu ora 12.25, elevii care s-au înscris în cadrul concursului vor avea posibilitatea să îşi prezinte poveştile în faţa colegilor şi profesorilor.

„Trăim vremuri în care avem nevoie de poveşti şi de persoane care să ne ajute în momentele grele, să ne motiveze şi să ne inspire. Fie că este vorba de cei de lângă noi, fie că ne aducem aminte de o carte minunată citită recent sau acum mult timp, fie că aflăm despre faptele eroice ale personajelor istorice, este bine să analizăm şi să împărtăşim măcar din când în când lecţiile de viaţă pe care ei ni le oferă în fiecare zi şi în orice loc. Numai uniţi prin poveşti şi poveţe, putem merge înainte împreună, păstrând vii tradiţiile şi cultura umanităţii!”, a explicat Adina Romanescu, directorul liceului.

Elevii trebuie să prezinte cum i-a ajutat povestea să devină cea mai bună versiune a lor şi ce lecţie au învăţat pe parcursul acestei experienţe.

Comentarii