Poziţia struţului la CSM Poli

marți, 29 mai 2018, 01:43
2 MIN
 Poziţia struţului la CSM Poli

Preşedintele executiv Adrian Ambrosie comunică doar prin intermediul purtătorului de cuvânt al clubului

 

 

 

CSM Politehnica Iaşi continuă să piardă zile importante în pregătirea sezonului 2018-2019 al Ligii I de fotbal. După ce nu a rezolvat cererile primare ale antrenorului principal, Flavius Stoican, de prelungire a înţelegerilor celor trei jucători aflaţi la final de contract pe care vrea să se bazeze în continuare, Ionuţ Cioinac, Andrei Sin şi Narcis Bădic, nici în finalul campionatului trecut, când a venit solicitarea tehnicianului, nici săptămâna trecută, când a fost plecat în vacanţă, preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie, a anunţat că se va ocupa de aceste probleme “zilele următoare”. Anunţul a fost făcut prin intermediul purtătorului de cuvânt al clubului, Ambrosie luând decizia de a nu mai comunica direct cu ziariştii până pe 15 iunie. Motivaţia oficială este concentrarea pe rezolvarea problemelor financiare şi pe pregătirea noului sezon a celui care a avut multiple derapaje în sezonul 2017-2018, când a dat foarte multe declaraţii neacoperite de fapte.

Tot prin intermediul purtătorului de cuvânt, Ambrosie a transmis informaţia că s-a solicitat un punct de vedere de la Consiliul Concurenţei în legătură cu posibilitatea finanţării clubului de către Primărie. Primarul Mihai Chirica a declarat că nu poate susţine financiar clubul din cauza poziţiei exprimate de Consiliul Concurenţei, în timp ce Ministerul Tineretului şi Sportului a trimis o adresă în care se afirmă că alocarea de fonduri de la bugetul local este legală.

Reamintim, mai multe Primării sauConsilii Judeţene din ţară finanţează cluburi sportive. Ultimul exemplu de dimensiuni consistente făcut public este cel al Primăriei Chiajna, care a dat un milion de euro în startul anului formaţiei Concordia

Comentarii