Presa internaţională o cuplează pe Shakira după despărţirea de Pique cu Captain America şi Superman

duminică, 05 iunie 2022, 19:19
1 MIN
 Presa internaţională o cuplează pe Shakira după despărţirea de Pique cu Captain America şi Superman

Shakira s-a despărţit de Pique, fundaşul de la FC Barcelona, dar este gata să îşi refacă viaţa, poate mai rapid decât s-ar fi putut aştepta oricine.

Cântăreaţa din Columbia nu a suportat ideea că soţul ei, Gerard Pique, a înşelat-o cu o tânără din Barcelona, astfel că deja s-a separat de fundaşul catalanilor. Shakira lasă impresia că este de neînduplecat şi deja a dat primele semne că îşi doreşte să aibă un alt bărbat alături.

Presa internaţională a explodat după ce artista a început să îi urmărească pe Instagram pe actorii Chris Evans şi Henry Cavill. Shakira ar putea ajunge la braţul lui Chris Evans sau Henry Cavill, cei care au jucat în celebrele roluri Captain America, respectiv Superman. Cântăreaţa a surprins când, la scurt timp după ce în presă au apărut primele zvonuri privind finalul relaţiei cu Pique, le-a dat follow celor doi.

Lumea mondenă este pe jar în această perioadă, când relaţia dintre Shakira şi Pique este în atenţia tuturor. Cei doi au şanse mari să nu mai formeze vreodată un cuplu, după ce sportivul nu a trădat tagma fotbaliştilor şi s-a lăsat ademenit de vrăjile unei tinere din Barcelona, care lucrează ca hostess.

Citiţi materialul integral pe prosport.ro

 

 

Comentarii