Se deschide al treilea magazin Dedeman din judeţ. Retailerul de bricolaj a început deja angajările şi construcţia

marți, 19 martie 2024, 17:26
2 MIN
 Se deschide al treilea magazin Dedeman din judeţ. Retailerul de bricolaj a început deja angajările şi construcţia

Magazinul Dedeman Paşcani a anunţat primele angajări pentru punctul de lucru din oraş, aflat deja în construcţie de câteva zile. Acesta va fi al treilea din judeţ, după cel din Uricani şi din Primăverii.

Iaşul va deveni, astfel, al doilea judeţ din ţară cu trei magazine Dedeman, după Bacău, oraşul de origine al reţelei (două în reşedinţa de judeţ şi un altul la Comăneşti). Capitala, Bucureşti, are însă şapte astfel de magazine, potrivit site-ului Dedeman.ro.

La sfârşit săptămânii trecute, compania a postat un anunţ pe Facebook pentru a căuta “colegi” pentru noul magazin, scrie BitTV.ro din Paşcani. Deocamdată, au fost scoase la concurs doar posturi de coordonator administrativ şi referent resurse umane.

Lucrările de construire au început însă de săptămâna trecută. Odată cu acestea, va avea loc şi reamenajarea sensului giratoriu din faţa terenului. Este vorba despre lărgirea semnificativă a intersecţiei străzilor Grădiniţei şi Calea Iaşului, o parte pe domeniul public iar o parte pe terenul societăţii.

Accesul la noul magazin va fi făcut din strada Grădiniţei (foto: Apix.ro), stradă care se suprapune cu DN28, în zona rondului de după peco Petrom Paşcani, pe sensul de mers dinspre Iaşi spre Moţca.

Potrivit informaţiilor din Planul Urbanistic Zonal, noul centru comercial va avea un regim de înălţime cu parter şi 2 etaje, iar la intrare ar urmă să fie un magazin de tip fast food.

În ţară sunt 57 de magazine, cu suprafaţă între 7.500 şi 18.000 mp şi în total sunt peste 12.000 de angajaţi.

Comentarii