TOP 5 zodii care strălucesc în noaptea de Revelion

marți, 21 ianuarie 2020, 15:56
3 MIN

Noaptea dintre ani reprezintă un eveniment pentru care femeile își fac mii de griji, deoarece vor să arate impecabil și să atragă doar priviri admirative din partea celorlalți invitați la petrecere. Acestea depun eforturi considerabile, se gândesc la cele mai originale și creative outfituri și cheltuiesc sume colosale pentru a ieși în evidență cu ajutorul înfățisării.

Astfel, 5 femei ale zodiacului reușesc să primească doar complimente, lucru care este este extrem de dificil, mai ales în noaptea de Revelion, când toată lumea strălucește din cap până-n picioare.

Iată care sunt cele 5 native ale zodiacului lăudate pentru look, chiar în noaptea de Revelion:

– Taur
Dacă ești Taur, atunci înseamnă că noaptea dintre ani nu-ți dă deloc bătăi de cap, deoarece ești o fire care adoră să se îmbrace elegant, cu rochii scurte cu paiete și cizme lungi cu toc, cum sunt cele de aici, de exemplu. Mai mult decât atât, coafurile extravagante și bijuteriile strălucitoare reprezintă punctul tău forte, fapt pentru care nu eziți nicio clipă să ieși în evidență prin intermediul acestora.

– Leu
Leoaicele sunt focoase, provocatoare și extrem de sexy, lucru care le face să atragă în mod constant privirile jucăușe ale bărbaților, indiferent dacă se află la un eveniment măreț sau la o piesă de teatru. Dacă te numeri printre nativele acestei zodii, atunci cu siguranță alegi ținute senzuale, cu decolteu și șliț adânc, deoarece iubești să pui în evidență formele cu care ai fost înzestrată de la natură. Continuă tot așa, cu multă încredere de sine și vei avea doar de câștigat!

– Balanță
Femeie Balanță sunt sofisticate, elegante și dulci, fapt pentru care ele sunt admirate datorită delicateții și rafinamentului de care dau dovadă de fiecare dată. Prin urmare, dacă ești o Balanță veritabilă, atunci noaptea de Revelion te va surprinde într-o pereche de pantaloni evazați cu sclipici și o bluză transparentă cu volănașe și detalii strălucitoare. În ceea ce privește încălțămintea, nu încape îndoială că vei purta o pereche de pantofi stiletto cu toc înalt, într-o nuanță puternică, pentru a completa perfect outfitul creat cu multă dibăcie.

– Scorpion
Dacă ești Scorpion, te poți considera o norocoasă! Doamnele si domnisoarele din aceasta zodie sunt printre cele mai frumoase femei ale zodiacului, care impresionează cu trăsăturile exotice și deosebite. O ținută formată dintr-o rochie lungă, vaporoasă cu câteva detalii metalice este tot ce-ți trebuie pentru a flirta cu bărbatul visurilor tale, chiar în noaptea dintre ani. Un machiaj subtil și o coafură lejeră sunt perfecte pentru a completa outfitul sofisticat și rafinat, realizat împreună cu prietenele.

– Vărsător
Iubești să fii altfel, diferită de cei din jurul tău, deoarece nonconformismul te caracterizează în totalitate. Din acest motiv, vei impresiona prin intermediul ținutei lejere, realizată dintr-o salopetă cu pantaloni scurți și o pereche de bocanci cu catarame. Ești o fire spontană și libertină, lucru te face să-ți alegi outfitul pentru petreceri, chiar înainte cu câteva minute de a pleca de acasă.

În cele din urmă, dacă nu te numeri printre aceste native, nu trebuie să te sperii, deoarece fiecare femeie în parte este deosebită în felul ei. Dacă de Revelion nu vei reuși să primești complimente pentru vestimentație, atunci cu siguranță vei fi apreciată pentru caracterul de invidiat.

Sursa foto: Unsplash.com

Comentarii