UMF a câştigat două premii la Galele EduManager

luni, 27 noiembrie 2017, 02:50
2 MIN
 UMF a câştigat două premii la Galele EduManager

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi a obţinut două premii la Gala EduManager.ro, care a avut loc săptămâna trecută la Bucureşti. Premiile au fost oferite pentru două dintre proiectele UMF Iaşi – „Linia de finanţare pentru studii de licenţă «Student la UMF Iaşi»“ şi „Perform a^“, proiectul Companiei Antibiotice Iaşi, dezvoltat împreună cu UMF.

Primul dintre acestea a fost declarat la categoria „Susţinerea activităţilor şi organizaţiilor studenţeşti“, în timp ce al doilea a fost premiat la categoria „Educaţie pentru sănătate“. „Proiectul linia de finanţare pentru studii de licenţă «Student la UMF Iaşi», lansat anul trecut, în parteneriat cu BRD, oferă studenţilor UMF posibilitatea de a accesa o linie de finanţare pentru plata taxei, ratele urmând să le achite la sfârşitul studiilor, din salariul de medic rezident. În cadrul proiectului «Performa a^», studenţii de la Facultatea de Farmacie a UMF Iaşi au învăţat alături de specialiştii companiei Antibiotice Iaşi ce înseamnă să fii farmacist performant într-o companie de top“, au precizat reprezentanţii UMF Iaşi.

La competiţia Galei EduManager.ro au fost înscrise 130 de proiecte, iar echipa de jurizare a fost compusă din reprezentanţii portalului EduManager, ai Unităţii Executive pentru Finanţarea Învăţământului Superior, Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI), ai Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România, ai Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi de Părinţi – Învăţământ Preuniversitar, ai Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii. În total au fost desemnate 56 de proiecte câştigătoare.

 

 

Comentarii