Un adolescent a fost lovit de un copac care a fost tăiat în pădure

marți, 06 decembrie 2022, 21:58
1 MIN
 Un adolescent a fost lovit de un copac care a fost tăiat în pădure

Un adolescent în vârstă de 16 ani a ajuns la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași după ce a fost lovit de un copac care a căzut în pădure. 

Băiatul din județul Botoșani se afla zilele trecute într-o pădure împreună cu alți săteni pentru a tăia lemne. După ce a tăiat trunchiul unui salcâm, acesta a căzut chiar în direcția în care se afla adolescentul, lovindu-l în zona capului. Inițial a ajuns la o unitate medicală din Botoșani, iar ulterior a fost transferat la Iași pentru continuarea tratamentului. Acesta a fost preluat conștient de la fața locului și a trecut prin mai multe investigații necesare. Medicii ieșeni sunt că a suferit un traumatism la nivelul feței, însă este conștient și cooperează cu personalul medical.

„Copilul de la Botoșani este internat în Compartimentul ORL. Are traumatism cranio-facial, cu hematom epicranian parietal drept și fractură cominutivă de piramidă nazală. Este conștient, cooperant”, a declarat dr. Tamara Roșu, medic-șef al Unității de Primire a Urgențelor și purtător de cuvânt al Spitalului de Copii.

Comentarii