Un jucător este în pragul falimentul cu toate că a câştigat 26 de milioane de dolari doar din tenis

vineri, 14 ianuarie 2022, 23:08
1 MIN
 Un jucător este în pragul falimentul cu toate că a câştigat 26 de milioane de dolari doar din tenis

Juan Martin del Potro, jucător de tenis argentinian ajuns pe locul 756 ATP din cauza perioadei de inactivitate provocate de accidentări, are şi probleme financiare. Deşi a câştigat 26 de milioane de dolari doar din tenis, plus sume importante din contracte de sponsorizare, Juan Martin del Petro a ajuns, potrivit America TV, într-o situaţie financiară delicată. Motivul? Modul deficitar în care tatăl sportivului, Daniel del Potro, a gestionat finanţele.

Juan Martin del Potro l-a desemnat pe tatăl său, care a decedat anul trecut, să se ocupe de partea financiară, iar bărbatul a decis să investească în mai multe afaceri, majoritatea în agricultură, însă niciuna nu a fost reuşită. Un alt mod prin care Daniel de Potro a reuşit să irosească sume importante este reprezentat de jocurile de noroc.

Conform sursei citate anterior, Juan Martin del Petro este în ”pragul falimentului” şi ”trăieşte o dramă”, pentru că din banii care i-au rămas în cont trebuie să achite alte datorii lăsate ”moştenire” de tatăl său.

Juan Martin del Petro a jucat ultimul meci oficial în iunie 2019, la Londra, unde a fost învins în primul tur de Denis Shapovalov, 5-7, 4-6. Acum, argentinianul de 33 de ani se pregăteşte de revenirea pe gazon şi şi-a anunţat prezenţa la un turneu din Buenos Aires, în luna februarie.

SURSA: digisport.ro

 

Comentarii