Unde a aflat Alexandra Dragnea vestea că are interzis în SUA

miercuri, 11 septembrie 2019, 16:41
1 MIN
 Unde a aflat Alexandra Dragnea vestea că are interzis în SUA

Alexandra Maria Dragnea, fiica fostului lider PSD Liviu Dragnea, se afla în România în momentul în care joi, 5 septembrie, secretarul de stat american Mike Pompeo a anunţat interdicţia de a intra în SUA pentru fostul lider PSD şi cei doi copii ai lui, Alexandra şi Valentin.

“Alexandra nu a fost expulzată din SUA aşa cum s-a scris în presă. Pur şi simplu se afla în România în momentul anunţului şi urma să plece sâmbătă în California, avea bilete de avion. Ea este anul 2 la o şcoală de muzică acolo. Şi pur şi simplu nu a mai plecat”, au explicat surse citate de site-ul G4media.

Alexandra Dragnea (24 de ani) se stabilise de anul trecut în California cu iubitul ei, cântăreţul Alex Maţaev, fost concurent la X Factor.

Pe de altă parte, surse politice au explicat G4media că interdicţia aplicată de Guvernul american familiei Dragnea de a intra în SUA, “din cauza implicării în acte de corupţie semnificative”, ar avea legătură, pe lângă condamnarea în dosarul angajărilor fictive, inclusiv cu noul dosar Broidy-vizita în SUA. În acest dosar a fost audiat ieri la DNA, ca martor, ambasadorul României la Washington, George Maior.

 

Comentarii