VIDEO: Lupta dintre doi bursuci, la Râșca, distracție virală pe net

marți, 11 ianuarie 2022, 08:00
2 MIN
 VIDEO: Lupta dintre doi bursuci, la Râșca, distracție virală pe net

O luptă între doi bursuci, surprinsă în imagini video de angajați ai Direcției Silvice Suceava, într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Râșca, a devenit virală pe internet, pe pagina de socializare a RNP – Romsilva, stârnind amuzamentul a mii de oameni din întreaga țară.

Filmarea, care are deja aproape 100.000 de vizualizări, surprinde confruntarea dintre cele două animăluțe, prin troiene, pe marginea unui drum acoperit complet de zăpadă.

Deși în această perioadă a anului ar fi trebuit să hiberneze și să se hrănească cu ce au adunat cu hărnicie prin „hambarele” subterane, cei doi bursuci au ajuns să se răfuiască la margine de drum, la fel cum deseori se întâmplă la oameni.

De aici și numeroasele comentarii comice care însoțesc filmarea silvicultorilor suceveni:

„Ce or avea de împărțit, viața și așa este grea pentru toți!”, „De la vaxxinuri s-au încăierat, ba că ffp2 e bună, ba că ar fi neconformă.. și aici s-s ajuns… ”, „Pt.pensii speciale! ”, au comentat o parte dintre cei care l-au vizualizat, în vreme ce alții au și identificat „personajele” – „Dan Bursuc și Bursucul de la Kanal D”.

„Nu-i evident că-s cuplu? :))) probleme în familie, ca la oameni ”, consideră altul, în vreme ce alte presupuneri sunt la fel de haioase: „Sigur că avea o «datorie»”; „L-a prins la muiere!”, „Am văzut bătăuși din aceștia și în trafic. Ce să mai…? Niște bursuci!”, în vreme ce cineva concluzionează: „Nu se bat, se încălzesc un pic…”.

Mai mult, pe monitorulsv

Comentarii