Viitorul Pascani a promovat in divizia C

vineri, 02 iunie 2000, 23:00
2 MIN
 Viitorul Pascani a promovat in divizia C

Lupta pentru promovarea in divizia C pentru judetul Iasi a fost cistigata de catre echipa din Pascani, dupa cele 30 de minute de prelungiri si executarea loviturilor de la 11 metri. La finele celor 90 de minute regulamentare, scorul afisat pe tabela de marcaj era acelasi cu cel din prima secunda a jocului, nici una dintre combatante nereusind sa inscrie.
Jocul slab al celor doua pretendente la un loc in divizia C i-a dezamagit pina si pe cei aproximativ 200 de suporteri veniti cu autocarele de la Iasi si Pascani, pentru a-si incuraja favoritii. Acestia nu au putut vedea decit o partida seaca, fara faze de poarta, in cadrul careia ambele echipe nu au facut altceva decit sa evite primirea golului asteptind, parca, dinaintea inceperii meciului, loviturile de departajare. Singurele faze notabile ale acestei partide s-au consumat abia la sfirsitul primelor 90 de minute de joc, cind ambele echipe au trecut cite o data pe linga inscrierea golului. Primii care "si-au luat inima in dinti" au fost pascanenii, in minutul 84, cind patrunderea frontala a lui Neculaies s-a soldat cu un sut de la aproximativ 14 metri, mingea trecind milimetric pe linga butul din stinga al portii aparate de catre Gargaun. Replica iesenilor a venit 3 minute mai tirziu, cind lovitura de cap a a lui Stefan a fost la un pas de a deschide tabela de marcaj.
Cele doua reprize de prelungiri dictate de catre centralul Corneliu Groza nu au facut altceva decit sa amine, pentru 30 de minute, loviturile de la 11 metri. Odata ajunsi acolo, fotbalistii din Pascani au avut cistig de cauza, gratie celor doua parade excelente ale portarului Duduman, acesta reusind sa respinga primele doua lovituri de pedeapsa ale iesenilor, executate de catre Mogildea si Botezatu. Ratarile acestora i-au facut pe fotbalistii antrenati de catre Marian Moldovan sa piarda promovarea in divizia C cu scorul de 4-2, spre bucuria celor 200 de suporteri pascaneni prezenti in tribunele stadionului "Moldova". (B. GOTCA)

Comentarii