ATENȚIE! Nu mai este suficient să apropiați cardul de POS în autobuz! Cum procedați
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

ATENȚIE! Nu mai este suficient să apropiați cardul de POS în autobuz! Cum procedați

GALERIE
instructiuni pos autobuz
  • instructiuni pos autobuz
- +

Ieșenii care obișnuiesc să plătească pentru călătoriile cu autobuzul sau tramvaiul direct cu cardul întâmpină de câteva zile probleme. Ei trebuie să știe că nu mai este suficient să apropie cardul de POS pentru ca biletul să fie cumpărat. Și asta pentru că există posibilitatea achiziționării mai multor tipuri de tichete, iar banii nu mai pot fi retrași pur și simplu până nu este selectată opțiunea dorită. Instrucțiuni există scrise și în mijloacele de transport în comun, dar și pe Facebook.

De câteva zile, POS-urile din mijloacele de transport în comun sunt actualizate pentru acceptarea la plată a mai multor categorii de bilete și abonamente. Pe lângă opțiunea inițială de plată a biletelor cu o călătorie de 2,5 lei, vor putea fi achiziționate atât bilete valabile două zone, la prețul de 3,5 lei, cât și abonamente valabile 1 zi, la prețul de 10 lei.

Instrucțiunile de utilizare sunt afișate în dreptul fiecărui POS.

În cazul în care nu vă este eliberat biletul de către aparat, trebuie să apelați TelVerde (0800.110.427) pentru a anunța situația apărută; dispecerii au obligația de a înștiința echipele de intervenție ale BCR și Telekom despre o eventuală eroare tehnică, iar acestea o vor remedia.

Dacă vi s-a întâmplat să plătiți pentru două sau mai multe bilete consecutiv, în mod eronat, trebuie să vă adresați băncii emitente a cardului pentru a solicita "refuz la plată", iar suma de bani vă va fi returnată.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.