Brigitte vinde casa primită cadou de la Ilie Năstase chiar înainte de nunta cu Florin Pastramă

miercuri, 12 iunie 2019, 10:07
2 MIN
 Brigitte vinde casa primită cadou de la Ilie Năstase chiar înainte de nunta cu Florin Pastramă

De când a ieşit din ”Ferma”, Brigitte este pusă pe tranzacţii. Pe de o parte e ocupată cu nunta ei, pe de altă parte se ocupă de afacerile personale. În acest moment ea vrea să vândă casa de la malul mării, pe care a primit-o în urmă cu doi ani de la Ilie Năstase, după un scandal monstru. 

Preţul pe care îl cere pentru apartament este de 150.000 de euro. În urmă cu doi ani, pe când încă formau un cuplu, Ilie Năstase (73 de ani) îşi împăca soţia cu daruri scumpe pentru fiecare greşeală. Aşa s-a întâmplat şi pe data de 23 iunie 2017, când Brigitte (42 de ani) a primit de la fostul mare tenisman un apartament la gri, în valoare de 100.000 de euro după ce a fost înşelată cu amanta Cici. 

”Foarte tare apartamentul, dar este gol. Am venit doar să măsor. Să vedem ce avem. O baie cu duş, un living mare, wow, o bucătărie mică, sper să nu fie doar atât bucătăria, un dormitor mare, încă o baie şi încă o cameră pentru prietenii mei sau pentru copilaşi, să aibă atunci când vin la mare. A, şi el este persoana care mi-a făcut cadou acestapartament minunat, ca să-l iert pentru toate escapadele. Ce ziceţi, merită?!“, a spus Brigitte la momentul respectiv, într-o filmare postată pe Facebook. Atunci a investit câteva zeci de mii de euro în amenajare şi mobilier, însă iată că acum vrea să renunţe la cadourile lui Ilie Năstase. Proaspăta soţie a lui Florin Pastramă (40 de ani) a scos la vânzare imobilul situat într-un bloc de fiţe, le etajul 1, în zona de nord a Mamaiei. 

Cititi materialul integral pe click.ro

Comentarii