COMUNICAT DE PRESĂ

Cătălin Moroșanu, la întoarcerea din Asia: „Am făcut o echipă extraordinară cu fratele meu”!

joi, 01 februarie 2018, 13:57
2 MIN

Cătălin Moroșanu a avut ocazia să participe la reality show-ul Asia Express alături de fratele său, cu care are o relație extrem de specială. Concursul va avea premiera luni, 12 februarie, de la 20.00, la Antena 1.

Claudiu, fratele mai mic al luptătorului, a fost coechipierul perfect într-o cursă a rezistenței fizice și psihice. Cei doi mărturisesc că atât reușitele, cât și greutățile acestui show nu au făcut decât să îi apropie și mai mult:

,,Gândiți-vă că nu am mai stat cu fratele meu din clasa a 7 a și după atâția ani tot la fel de bine ne înțelegem! Am făcut o echipă extraordinară și ne-am completat unul pe celălalt”.

Mai mult, declară că nu ar fi concurat în acest show alături de un alt coechipier, iar competiția le-a arătat că până și în cele mai dificile momente se pot baza necondiționat unul pe celălalt:

,,Am realizat cât de bine mă înțeleg cu fratele meu și îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a adus împreună în această aventură. Știu că toată viața o să fim unul lângă altul, o să ne iubim și o ne purtăm de grijă”!

Cătălin Moroșanu declară că experiența ,,Asia Express” a fost deosebit de frumoasă, deși l-a provocat constant să își depășească limitele în condiții de stres:

,,Pentru mine, acest show a fost o adevărată aventură! Nu am văzut Asia din perspectiva unui turist, ci a unui localnic care trăiește și muncește acolo! Dar am trăit și momente grele..ajunși în Laos, nu găseam un loc unde să dormim și eram disperați…extrem de obosiți”, a declarat luptătorul.

Comentarii