Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial

Ce reprezintă compania CreditPrime – recenziile clienților (P)

GALERIE
pasted image 0 (1)
  • pasted image 0 (1)
- +

Creditele bancare nu mai sunt singurul instrument de împrumut al resurselor financiare în România. Asta se datorează apariției unui nou format de servicii de acest gen, a organizațiilor nebancare de creditare (IFN), care oferă împrumuturi cetățenilor în condiții mai simple.

Printre liderii sectorului de creditare nebancar se numără și compania CreditPrime. Ea reprezintă nu doar un serviciu de acordare a împrumuturilor urgente, ci un întreg ecosistem bazat pe relațiile de lungă durată cu clienții săi.

Vom afla ce mai detaliat reprezintă compania CreditPrime (România), ce produse oferă și de ce clienții și angajații lasă doar recenzii bune despre această organizație.

Ce oferă CreditPrime

Nimeni nu este asigurat de cheltuieli financiare neplanificate. Uneori poate apărea o nevoie urgentă de bani, exact în acest moment. Împrumuturile de la rude și prieteni nu sunt cea mai bună soluție - riscați să compromiteți relațiile în cazul în care ceva nu merge bine. Solicitările de credite bancare durează mult și, în plus, băncile operează cu sume mari. Pe lângă asta, doar puținile dintre solicitările de la bancă sunt acceptate.

La CreditPrime procentul de răspunsuri pozitive la cereri este mult mai mare. Clienții primesc banii imediat după adresare. Chiar și clienții noi, care trebuie să își creeze mai întâi un cont și să treacă procedura de verificare a sistemului de securitate, vor aștepta doar 1-2 ore. Iar clienții curenți ai serviciului vor avea nevoie de doar câteva minute pentru o solicitare.

creditprime

Un împrumut pe termen scurt cu o dobândă moderată este o soluție rezonabilă în cazul când este nevoie de o sumă relativ mică. Serviciile CreditPrime în România sunt folosite de către toate categoriile de populație, inclusiv studenți, reprezentanți ai profesiilor artistice, freelanceri pe cont propriu.

Aici puteți lua un împrumut pentru orice scop - vacanță, reparație, instruire, tratament, achiziționarea tehnicii de uz casnic sau chiar nuntă, dar și nevoi urgente dictate de circumstanțele vieții. La rambursarea efectuată la timp, un astfel de credit va costa nu mai mult decât unul luat de la bancă. Pe lângă asta, în primele 30 de zile nu va fi necesar să achitați dobândă. Acest serviciu este disponibil pentru clienții noi.

CreditPrime oferă clienților un serviciu inovator o linie de credit pe doi ani. Acest produs este disponibil tuturor utilizatorilor imediat după înregistrarea contului și verificarea documentelor. Este un gen de portofel online, din care clientul poate lua sume de până la 10 000 de lei în orice moment când are nevoie. Resursele ajung pe cardul bancar al clientului imediat după răspunsul pozitiv la cerere.

După rambursarea împrumutului cu tot cu dobândă linia de credit este din nou disponibilă pentru utilizare. Datorită acestui format convenabil de împrumut clienții lasă sute de recenzii pozitive despre CreditPrime pe rețele de socializare, în mesagerii sau forumuri.

Compania își formulează clar misiunea:

● să ofere populației soluții de creditare simple și eficiente;

● să construiască relații de încredere și de lungă durată cu clienții, bazându-se pe respect reciproc;

● să ofere informații accesibile și transparente – clienții companie sunt întotdeauna la curent cât plătesc și pentru ce;

● să nu existe nici un fel de clauze scrise mărunt în contracte;

● să nu existe nici un fel de servicii suplimentare și impuse de care clientul să nu aibă nevoie.

Cum obțineți și rambursați un credit, avantaje și beneficii 
Toate operațiunile de împrumut se efectuează prin intermediul site-ului companiei. Funcționalitatea acestuia este clară la nivel intuitiv până și celor care nu au mai folosit vreodată astfel de produse.

Algoritmul de funcționare este următorul:

  1. Clientul alege suma și perioada de creditare cu ajutorul calculatorului încorporat.
  2. Indică datele sale personale și cele de contact.
  3. Încarcă fotografia unui document de identitate.
  4. Depune o cerere pentru împrumut, confirmă acordul cu condițiile din cabinetul personal.
  5. Primește banii pe card sau în contul bancar personal.

În cabinetul personal al clientului există informații despre rambursarea creditului. Rata și dobânda se achită foarte simplu - de pe același card pe care au fost transferați banii din împrumut.

Nivelul veniturilor solicitantului se verifică prin intermediul Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Dacă nu există informații în registru, clientul poate confirma sursele de venit, prezentând documentele corespunzătoare.

Principalele avantaje ale creditării la CreditPrime:

● Rapiditate. După aprobarea cererii banii ajung pe card maxim timp de o oră. Nu va fi nevoie de așteptat un răspuns zile întregi ca în cazul unei bănci.

● Comoditate. Împrumuturile se pot solicita de pe orice dispozitiv cu acces la internet - nu trebuie să mergeți la oficiu, să stați în rând sau să discutați cu managerul.

● Obiectivitate. Serviciul de scoring automatizat exclude posibilitatea unei erori efectuate din cauza factorului uman.

● Flexibilitate. Puteți împrumuta orice sumă pe orice perioadă de timp în limita liniei de credit. Asta vă permite să calculați exact cheltuielile pe care le veți suporta și să nu vă asumați obligații financiare inutile cum se întâmplă în cazul băncii.

● Beneficii. În primele 30 de zile clienții noi nu achită dobândă. Dacă rambursați minimul de plată în această perioadă, atunci vă costă 0%.

Compania respectă confidențialitatea clienților și se angajează să nu transmită datele personale primite de la clienți persoanelor terțe în orice fel de circumstanțe.

Sfaturi pentru bugetul familial

CreditPrime acordă o atenție deosebită educației financiare a clienților săi. Pentru fiecare cerere serviciul automat de verificare ia o decizie individuală în baza evaluării nivelului de solvabilitate al solicitantului. Serviciul nu oferă credite care ar putea deveni pentru client o povară financiară din punct de vedere al deservirii.

Experții companiei oferă clienților săi recomandări valoroase, în special despre gestionarea bugetului familial. Specialiștii recomandă cuplurilor tinere să nu amâne discuția temei financiare. Acest subiect trebuie discutat din start pentru a nu deveni mai târziu un motiv al destrămării familiei. Nu contează modul în care decideți să gestionați bugetul – împreună sau fiecare aparte ambele variante implică o discuție deschisă și cinstită.

Ce mai recomandă specialiștii:

● Merită să stabiliți din start un set de reguli în baza cărora veți construi partea financiară a vieții. În acest caz neplăcerile nu vă vor lua prin surprindere - veți fi gata să le faceți față oricând.

● Faceți o listă a cheltuielilor pentru luna care vine. Includeți costul chiriei, facturile pentru utilități, plățile pentru TV, internet și abonamente, cheltuielile alimentare și distracțiile.

● Decideți când, cum și de către cine vor fi achitate facturile. Astfel nu veți rata plățile obligatorii și veți evita penalitățile și amenzile percepute de către furnizorii de servicii.

● Dacă obișnuiți să obțineți remunerarea în baza lucrului deja efectuat, planificați din timp cum veți face față cheltuielilor în cazul în care veți primi banii mai târziu decât vă așteptați. Anume pentru astfel de situații merită să luați în calcul varianta CreditPrime – dacă aveți nevoie urgentă de bani, tot ce trebuie să faceți e să deschideți o linie de credit și să folosiți atât de cât aveți nevoie în limita stabilită.

● Planificați din timp cheltuielile considerabile reparație, vacanță, achiziționarea tehnicii scumpe. Dacă acestea nu pot fi amânate, dar nu aveți destule resurse financiare, atunci și în aceste cazuri CreditPrime va fi cel mai eficient și rapid mod de a soluționa problema.

Și un sfat universal pentru toată lumea (nu doar pentru familii) revizuiți cât mai des cheltuielile regulate. E foarte probabil că s-ar putea ca unele poziții să nu mai fie actuale. În acest caz, scăpați de ele cât mai curând – veți fi surprins când câteva dintre cheltuielile mici, dar regulate, pe care le-ați exclus vor contribui considerabil la economii pe parcursul anului.

 

Ce spun românii despre CreditPrime – recenzii despre companie

Majoritatea recenziilor la creditele de la CreditPrime sunt pozitive. Clienții remarcă simplitatea utilizării liniei de credit serviciul oferă posibilitatea soluționării oricăror nevoi financiare rapid și ușor.

Merită atenție și opinia clienților CreditPrime despre serviciul de asistență al companiei. Acest departament angajează specialiști competenți, prietenoși și deschiși, care țin la munca pe care o fac. Ei nu oferă răspunsuri formale, ci caută să soluționeze problema clientului, ghidându-l pas cu pas în acțiunile pe care trebuie să le întreprindă.

Reputația pozitivă a companiei influențează direct popularitatea sa – în fiecare an auditoriul serviciului devine tot mai mare. Pe site sunt plasate periodic diverse promoții care permit clienților nu doar să ia un credit cu condiții favorabile, ci să și câștige premii valoroase.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri