Cine este tânăra care a obţinut singurul 10 de la examenul de admitere de la UMF

marți, 27 iulie 2021, 09:27
1 MIN
 Cine este tânăra care a obţinut singurul 10 de la examenul de admitere de la UMF

Singurul 10 de la examenul de admitere de la specializarea Medicină Generală, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" din Iaşi a fost luat de Teodora Agavriloaie, o tânără care face parte din promoţia copiilor pregătiţi de soţii Nedea pentru a putea face faţă rigorilor examinării. 

Teodora spune că cel mai greu i-a fost să reziste psihic, iar acum le mulţumeşte cadrelor didactice excepţionale care au ajutat-o să se pregătească. Crede că poate s-ar fi descurcat singură, dar nu la un astfel de nivel.

"Încă nu conştientizez ce înseamnă această notă, că am singurul 10, dar sper să nu pună o presiune suplimentară asupra mea. Din clasa a VII-a mi-am dorit să fac medicină chiar dacă nu am ştiut ce presupune asta, pur şi simplu m-am aruncat cu tot sufletul înainte", a declarat Teodora pentru "Ziarul de Iaşi".

Teodora a avut 9,8 media la examenul de bacalaureat, 10 la examenul UMF și 9,98 media admitere. Anul acesta se împlinesc zece ani de de la debutul proiectului SAPED, în care soții Nedea pregătesc elevi defavorizați pentru a putea susține și promova examenul de admitere la UMF. Mai multe detalii despre rezultatele promoţiei de anul acesta, pregătită de soţii Nedea, puteţi citi mâine în "Ziarul de Iaşi".

Mai jos prezantam cateva fotografii cu promotia de anul acesta si profesorul Mircea Nedea:

Comentarii